Catalogus

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Terug naar het overzicht

Niveausensoren van Shenzhen EPT Tech co., LTD

Product aanvraag  

De niet-contact of Aangesloten Vloeibare het Niveausensor van de Buis kan kiezen.

1.PCFS-IR2125 niveausensor contacttype, wordt het gebruikt voor buis. Het principe is infrarood, het uitgangssignaal is analoog. Wanneer er geen water is, geeft de sensor een laag voltage af; wanneer er water is, geeft de sensor een hoog voltage af. De grootte kan worden aangepast.
De foto-elektrische vloeibare niveauschakelaar heeft hoge precisie, lage prijs, hoge betrouwbaarheid en brede toepassingsomgeving, wordt het minder beïnvloed door sterk zuur, alkali en viscositeit. De foto-elektrische niveausensoren kunnen voor de hogere vereisten van de vloeibare nauwkeurigheidsniveau worden gebruikt.

2.PTFS-IR2107D de niveausensor van de buis is niet-contacttype, wordt het gebruikt voor buis. Het principe is infrarood, het uitgangssignaal is analoog. Wanneer er geen water is, geeft de sensor een lage spanningswaarde af; wanneer er wel water is, geeft de sensor een hoogspanningssignaal af. De grootte kan worden aangepast.
De foto-elektrische vloeistofniveauschakelaar gebruikt het principe van optische reflectie om te meten, de prestaties van de niveausensor zullen worden beïnvloed wanneer deze wordt blootgesteld aan direct zonlicht of andere infraroodinterferentie. Pas de montagehoek aan of gebruik een kap om dit te voorkomen.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Niveausensoren

Contactloze capacitieve vloeistofniveausensor

Capacitieve weerstand Type niveau sensorD1CS-D en D2CS-H is een contactloze vloeistof niveau sensor met de kenmerken van kleine afmetingen, lage prijs en hoge betrouwbaarheid.
Ze heeft kenmerk...

Hoge nauwkeurigheid 1 mm optische vloeistofniveausensor

De geïntegreerde Enige Vloeibare het Niveausensor van het Puntwater, de theorie is infrared, kan het traditionele vlotterniveau totaal vervangen
schakelaar, het controleert het niveau hoewel o...