Catalogus

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Terug naar het overzicht

Elektrische locomotieven (CTY5) van Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Product aanvraag  

Ondergrondse explosieveilige mijnlocomotief op batterijen van 5 ton

De batterij elektrische locomotief is een soort spoortractiemiddel dat door batterijen wordt aangedreven, die over het algemeen in mijnen wordt gebruikt. Er zijn twee types van batterij elektrische locomotieven, explosiebestendig type en gewoon type. Het explosieveilige type wordt hoofdzakelijk gebruikt in kolenmijnen. Er zijn ook veel opties in termen van snelheidsregeling en remmethodes. De snelheidsregelingsmethodes omvatten de snelheidsregeling van de weerstand, de regeling van de haksnelheid en de snelheidsregeling van de frequentieomzetting. Tot de remmethoden behoren zuiver mechanisch remmen, hydraulisch remmen en remmen met perslucht. Bovendien kan ook elektrisch remmen als hulpremmethode worden gekozen.

5 ton Acculocomotief
Laadvermogen / totaalgewicht (t): 5 ton
Spoorwijdte (mm): 600,762.900
Tractie (KN): 7,06
Max. Tractie (KN): 12,26
Snelheid (km/h): 7
Spanning (V): 250V
Vermogen (KW): 7,5 KWx2
Afmetingen

Lengte (mm): 3170
Breedte (mm): 920,1082of 1220
Hoogte (mm): 1550
Wielbasis (mm): 850
Wieldiameter (mm): 520
Min. boogstraal (m): 6
Besturing: Resistencia of IGB of VF controller
Remmethode: Mechanische/Hydraulische rem

Voordelen van ons product

1. Met behulp van hoogwaardige stalen platen, speciale roestverwijdering proces zorg ervoor dat het meer anti-corrosie en geschikt voor ruwe mijnbouw omgeving.
2. Het produceren van motoren onszelf, met behulp van een hoge hefboom isolatiemateriaal en zuiver koper, zorgen voor de krachtige trekkracht, en geschikt voor ruwe mijnbouw omgeving.
3.3. Tandwiel anastomosis oppervlak te bereiken meer dan 80%, dat is veel meer dan de standaard.
4. Professioneel ontworpen en aangepaste frame zorgen voor een veilige rijden en voorkomt vallen van de rails.
5. Een verscheidenheid van remmen methoden kunnen worden gekozen, luchtrem, hydraulische rem, elektrische rem, mechanische rem op de veiligheid rijden te garanderen.
6. 40 jaar rijke ervaring met de mogelijkheid om te ontwerpen en op maat gemaakte product te maken volgens uw vereisten.
7. Bewijzen fabriek online-bezoeken

Fabriekstest
Mijnlocomotief test
1.Before Running de locomotief, uit te voeren versnelling debugging, verlichting, versnelling en rem aanpassing etc.To ervoor zorgen dat de normale werking van de locomotief.
2.Carry out een trekproef voordat het verlaten van de fabriek om ervoor te zorgen de belasting prestaties van de locomotief voldoet aan de norm. Onze ontwerpnormen overschrijden over het algemeen de nationale norm met 10%-20%.
3.Carry out verschillende type lopende test alvorens de fabriek te verlaten om de prestaties en de normale bedrijfsvoering van de gehele locomotief te verzekeren. Het kan zich aanpassen aan verschillende zware omstandigheden onder gesimuleerde werkomstandigheden.

Motortest
De motor moet door vele inspectieprocedures gaan voordat hij de fabriek verlaat, en elke motor moet worden uitgevoerd met belasting lopende experimenten.
Explosieveilige motoren worden uitgevoerd met waterdruktest.
Alle tests van de motor zijn om ervoor te zorgen dat hij zich kan aanpassen aan zware werkomstandigheden. Gevallen
1. Een goede feedback van onze lithiumbatterij locomotief van een klant van Latijns-Amerika
2. Om de bestaande problemen van lood-zuur batterijen op te lossen. Meer dan 30 lood-zuur batterijen elektrische locomotieven in deze grote mijnbouw werden veranderd in lithium batterij elektrische locomotieven, die het werk enthousiasme en de productie-efficiëntie van werknemers verbeterd, kosten verlaagd, en meer milieuvriendelijk.
3. De mijnbouw rots boor auto ontworpen door Sunward Co, heeft een kleine omvang en eenvoudige structuur, zodat de ruimte voor het plaatsen van de lithiumbatterij op het lichaam zeer beperkt is.
Volgens de beperkte omvang, ontwerpt ons bedrijf een lithium stroomvoorzieningsplan, dat
het probleem van de lithium stroomvoorzieningsruimte perfect oplost.
Om zich aan te passen aan de speciale industriële en mijnbouwomgeving en de transportefficiëntie te verbeteren, is een batch van 2,5-ton lithiumbatterij elektrische locomotieven ontworpen voor Myanmar Clients

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Elektrische locomotieven

Elektrische locomotieven (CJY14)

De elektrische bovenleidinglocomotief van 14 ton heeft een trekkracht van maximaal 140 ton, en kan blijven werken zolang er een bovenleiding is. De goede tractie en het uithoudingsvermogen van de 1...

Elektrische locomotieven (CTY2.5)

De toeristische trein ontwerp voor mijnbouw themapark, de grootste Alumite mijn.
2 eenheden 2,5 ton lithium batterij locomotief en 3 eenheden mens-vervoer auto's, met 762mm spoorbreedte.
...