Catalogus

DEGONG Brewery Equipment

Terug naar het overzicht

Brouwerijinrichtingen (5BBL 10BBL) van DEGONG Brewery Equipment

Product aanvraag  

DEGONG is een fabrikant van bierbrouwinstallaties die ontwerp, productie, installatie en inbedrijfstelling integreert. Nadat we het verzoek van de klant hebben ontvangen, zullen we eerst met de klant bevestigen of hij gedetailleerde vereisten heeft. Als dat niet het geval is, zullen we verschillende geschikte schema's aanbevelen op basis van de outputvraag van de klant.Na bevestiging van de specifieke configuratie, zullen we de afmeting van de tank ontwerpen volgens de grootte van het brouwerijgebouw (lengte, breedte en hoogte) en beginnen met het ontwerpen van de lay-out.Nadat de klant het brouwmateriaal heeft ontvangen, zullen we de ingenieur regelen om het brouwsysteem te installeren. Als de klant geen ervaring heeft in het brouwen, kunnen we de klant ook leren hoe bier te brouwen.

Het materiaal van de bierbrouwerij wordt gebruikt voor laboratorium, kroeg, bar, hotel, restaurant, de industriebrouwerij enz. van 50L tot 30000L per dag. Volledig bierbrouwmateriaal met inbegrip van moutmolen, brouwhuis, gistingstanks, heldere biertank, glycolsysteem, controlerend systeem en CIP schoonmakend systeem. Behalve dit basis brouwende systeem, kunt u bottelmachine, het inblikken machine, etiketteringsmachine kiezen.....according aan uw vereiste. Wij kunnen de ontwerpoplossing van tekening tot na installatie verstrekken.

  • Brouwhuissysteem

Brouwhuizen bestaan uit verschillende belangrijke onderdelen van het brouwgereedschap. Het gehele brouwhuis heeft vier functies, die beslag, lauter, koken, draaikolk zijn. In de vaardige hand van de brouwmeester wordt graan, dat door een speciale graanmolen is gemalen, omgezet in zoete vloeistof die "wort" wordt genoemd. Het wort wordt vervolgens gefermenteerd en afgewerkt in gespecialiseerde biertanks die fermentoren en brite tanks worden genoemd.

  • Gistingssysteem

Dit gistingssysteem is samengesteld door gistingstank, tank van de bieropslag/heldere biertank en gisttank. Wij hebben specificatie van 50L, 100L, 200L, 300L, 500L, 800L, 10hL, 20hL, en wij kunnen specificatie volgens cliëntenorde ook aanpassen.

1. De meesten van Gistingstanks zijn kegelvormig en kunnen als tank van de bieropslag worden gebruikt.
2.All het materiaal wordt gemaakt van hoogte - kwaliteitsroestvrij staal dat aan de internationale normen van de voedselveiligheid voldoet.
3.Adopt Polyurethane voor thermische isolatie met dikte van het isoleren laag 100mm en de intensiteit voldoet relatde norm.
4.Level en de temperatuur van tanks worden bereikt door automatische of semiautomatische controle.

Product aanvraag