Catalogus

DEGONG Brewery Equipment

Terug naar het overzicht

Distilleerinstallaties (1000L) van DEGONG Brewery Equipment

Product aanvraag  

We zijn gegroeid met de ambachtelijke bierindustrie, en met het begin van ambachtelijk distilleren, onze kwaliteit vakmanschap en ervaring met koper is het produceren van distillatie systemen van de hoogste kwaliteit. DEGONG kan op maat 50-5000L plank distilleerders op basis van uw verzoek.

De distilleerketel, vanuit een louter praktisch perspectief, is de apparatuur waar een mengsel wordt gescheiden op basis van de leden kookpunten. Onze gefermenteerde mengsels bevatten water en ethanol, maar ook methanol, esters en andere vluchtige stoffen. Maar distilleertoestellen zijn niet alleen nuttig. Hun vorm en kleur spreken tot de romantische verbeelding van zelfs de stijfste pragmaticus. Afbeeldingen van distilleerkolven zijn de steunpilaar van de marketing van distilleerderijen en eigenaardigheden in de vorm van een distilleerkolf, hoe klein ook, geven aanleiding tot legenden over de invloed ervan op de smaak.

Pot Still:
1. Materiaal: roestvrij staal/ rood koper / roestvrij staal met rood koper
2.Gemonteerd met roerwerk

Kolom:
1.Materiaal: koper/ roestvrij staal
2.Reflux regelklep
3.Kijkglas, CIP en thermometer op elke plaat.
4.Condensor: roestvrij staal/ rood koper. Materiaal condensor: roestvrij staal/ rood koper/ nog steeds roestvrij met rood koper

Product aanvraag