Catalogus

ZAGREB FAIR, Ltd.

Terug naar het overzicht

Bootshows / Bootbeurzen van ZAGREB FAIR, Ltd.

Nu bestellen Product aanvraag  

Zagreb Fair begint het nieuwe zakenjaar traditioneel in maart met de Zagreb Boat Show, de meest bezochte en meest ondernemende bootshow in Kroatië.

Van 22 tot 26 februari 2023 wacht een ware jachthaven in het hart van Zagreb op u met haar altijd vernieuwende beursaanbod.

De Zagreb Fair en de vijfdaagse Zagreb Boat Show zijn al 30 jaar het trefpunt van schippers en alle liefhebbers van de zee en zeeactiviteiten.

Zagreb Boat Show volgt de wereldtrends. Vanwege het gevarieerde nautische aanbod is het gerangschikt onder de bootshows met het meest uitgebreide aanbod. De beurs is interessant voor zowel zakenmensen als het grote publiek omdat het een breed scala aan activiteiten onder één dak biedt; van b2b-bijeenkomsten tot attracties voor het grote publiek.

Op de beurs zal het topaanbod te zien zijn van jachten, speedboten, sloepen, kajaks, rubberboten, scheeps- en buitenboordmotoren, uitrusting voor duiken, zeilen en andere watersporten, promotie van nieuwe boten en nautische uitrusting op de Kroatische markt, een aantrekkelijke tentoonstelling van nautische fotografie, prachtige voorbeelden van Kroatische traditionele scheepsbouw in hout...

Bijna alle belangrijke binnenlandse scheepsbouwers, die Zagreb Boat Show hebben erkend als een plaats waar de Kroatische uitmuntendheid, traditie en ervaring van het bedrijfsleven, verwerkt in elegante boten, bezoekers en toekomstige schippers zal verrukken, zullen worden gepresenteerd. Talrijke Kroatische jachthavens, charterbedrijven, scheepswerven en agentschappen, clubs, instellingen en verenigingen met betrekking tot varen en nautisch toerisme zullen hun diensten aanbieden.

Wij hebben gezorgd voor alle noodzakelijke veiligheids- en gezondheidsmaatregelen volgens de richtlijnen van het nationale hoofdkantoor voor civiele bescherming en het hoofdkantoor voor civiele bescherming van de stad Zagreb, en wij bieden onze exposanten, naast andere voordelen, de zogenaamde Covid-korting van 10%.

"TO SAIL, TO DISCOVER, TO LIVE" is het motto van de Zagreb Fair's Boat Show, dus laten we samen over de Zagreb Fair's Boat Show varen.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Nu bestellen Product aanvraag