Catalogus

Shanghai GOSH Electronic Technology Co., Ltd

Shanghai GOSH Electronic Technology Co., Ltd

Shanghai GOSH Electronic Technology Co., Ltd

Terug naar het overzicht

Plasmageneratoren van Shanghai GOSH Electronic Technology Co., Ltd

Product aanvraag  

GXI-Plasma DC3.7~5V/DC12V/DC24V/AC100~130V/AC200~240V
Werkstroom:<50mA
Uitgang negatieve spanningswaarde:0~-DC6.0±0.5KV (Relatieve vochtigheid: 50%, temperatuur: 28℃)
Negatieve ionenconcentratie: ≥30x10PCS/CM (De afstand tussen de generator en het meetapparaat is 10cm voor detectie)
Uitgang positieve spanningswaarde: 0 ~ +DC6.0±0.5KV (Relatieve vochtigheid: 50%, temperatuur: 28℃)
Positieve ionenconcentratie: ≥30x10PCS/CM (de afstand tussen de generator en het meetapparaat is 10cm voor opsporing)
Diëlektrische sterkte: (Er is geen analyse van het machtskoord aan de buitendoos bij AC3750V 5mA 50Hz 3S)
Werkende temperatuur: -10℃~+60℃
Opslagtemperatuur:-20℃ ~+70℃
Vochtbestendigheid
Geen macht, zet het in het milieu van temperatuur 25 ℃ en vochtigheid 93% voor 12 uren, kan het normaal werken
De kenmerken van de hoge temperatuur
Geen macht, zet het in het milieu van +70 ℃ voor 12 uren, neem het uit en keer op kamertemperatuur terug, kan het normaal werken
De kenmerken van de lage temperatuur
Geen macht, zet het in het milieu van -20 ℃ voor 12 uren, neem het uit en keer op kamertemperatuur terug, het kan normaal werken
dalingstest
zet het op 60cm van de grond, maak het vallen vrij aan een 3cm dikke houten raad, en het werk normaal wanneer geëlektriseerd
het werk principe
de inputgelijkstroom of wisselstroom wordt opgeheven aan gelijkstroom positieve en negatieve hoogspanning door een gepulseerde kring, en het uiteinde wordt gebruikt om de lucht te lossen om de lucht te ioniseren, daardoor producerend positieve en negatief geladen zuurstofionen, die als plasma worden bedoeld; dit is vergelijkbaar met "donder en bliksem" om plasma te genereren.
Toestel
Deze producten worden veel gebruikt in gezonde huishoudelijke apparaten en luchtcirculatiesystemen, zoals: luchtzuiveraars, luchtbevochtigers, ontvochtigers, garderobes, wasmachines, wasdrogers, kachels, schoonheidssalon apparaten, fitnessapparatuur, lampen, wand-airconditioners, verse lucht systemen , Centraal air-conditioning systeem, auto lift, bibliotheek luchtcirculatie transformatie systeem, auto, bus, trein, metro luchtcirculatie systeem. Na het toevoegen van de plasmazuiveringsmodule, voegt het systeem sterilisatie, desinfectie, en desodorisatiefuncties toe, die het verkopende punt verhogen en het is diep gehouden van gebruikers.
Aangepaste Instructies
Wij steunen steekproefaanpassing, tekeningaanpassing, en nieuw ontwerpaanpassing, met inbegrip van shell, draadlengte, draadmaat, kringsontwerp, enz. Alle specificaties kunnen volgens uw behoeften worden aangepast.
Installatieadvies
Dit product wordt aanbevolen om te worden geïnstalleerd in de luchtuitlaat van huishoudelijke apparaten. Installeer de vrijgavepoort (koolborstel of stalen naald, of een aangepaste elektrostatische precipitator) op een plaats waar de luchtstroom kan passeren, bij voorkeur direct op de plaats die het dichtst bij de luchtuitlaat ligt, om verlies van ionen tijdens de evacuatie in de pijp te voorkomen.
speciale aandacht
De plasma-generator is een apparaat dat tegelijkertijd positieve en negatieve ionen vrijgeeft. De positieve ionen en negatieve ionen zullen elkaar neutraliseren op het moment dat ze vrijkomen, wat problemen oplevert bij het testen van het aantal vrijgekomen ionen. Daarom is het bij het testen van het vrijkomen van positieve en negatieve ionen noodzakelijk om de invloed van elkaar uit te schakelen. Het is aan te bevelen het vrijkomen van negatieve ionen te testen wanneer het uiteinde van het vrijkomen van positieve ionen geblokkeerd is. Op dezelfde manier wordt het vrijkomen van positieve ionen getest wanneer de vrijgavefase van negatieve ionen wordt geblokkeerd.

Product aanvraag