Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Terug naar het overzicht

Buizen (BioBased) van Eppendorf SE

Product aanvraag  

De nieuwe generatie buisjes "Eppendorf Tubes® BioBased" is gemaakt van 90% "bio-circulaire", hernieuwbare grondstof (gerecycleerd uit bv. afval en residuen van voedingsolie) plus 10% fossiele grondstof. Deze buisjes in de formaten 5,0 mL, 15 mL, 25 mL en 50 mL met schroefdop zijn dus gemaakt van gecertificeerd polypropyleen op basis van hernieuwbare, gerecycleerde grondstoffen en worden "BioBased" genoemd.

Dit betekent dat Eppendorf zich niet langer alleen richt op de ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook op nieuwe productiematerialen. In overeenstemming met het "Reduce, Reuse, Recycle"-concept is het hoofddoel polymeerproducten op een veel duurzamere manier te produceren zonder afbreuk te doen aan de gegarandeerde productkwaliteit en -prestaties die nodig zijn in steeds veeleisender onderzoek.

Het productiecentrum voor verbruiksgoederen in Oldenburg/Duitsland voldoet aan de eisen van het ISCC PLUS-certificeringssysteem (International Sustainability & Carbon Certification). Daarnaast wordt de duurzaamheid van de buizen gecertificeerd door "My Green Lab®" met "ACT-certificaten" (Accountability, Consistency, Transparency).

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Reactiereservoirs

Conische buisjes 25ml (Amber / Protein LoBind® )

Vervang de conventionele conische buis in uw workflow en ervaar de nieuwe mogelijkheden van de Eppendorf Conical Tubes 25 mL.

Ze besparen opslagruimte, verminderen het risico van contami...

Reactiereservoirs (Eppendorf Tubes® 3810X)

Het eenvoudig te openen en te sluiten ontwerp van de Eppendorf Tubes® 3810X biedt praktische, ergonomische en betrouwbare bediening met één hand. Of het nu gaat om monstervoorbereiding, centrif...