Catalogus

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Terug naar het overzicht

Elektronische printplaten van glas (IMPAeGlass ) van Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Product aanvraag  

Elektronica printen op glas is onze hobby. Al meer dan 15 jaar zeefdrukken wij geleidende sporen en volledige circuits rechtstreeks op glassubstraten. Voor onze klanten opent dit innovatieve mogelijkheden voor een modern en hoogwaardig HMI-ontwerp. Zo kan de conventionele printplaat op tal van toepassingsgebieden door glas worden vervangen.

Wij brengen verschillende kleurlagen op het glas aan door middel van anorganische en vooral milieuvriendelijke keramische zeefdruk. Voor de elektronica worden deze vervolgens aangevuld met het gefunctionaliseerd printen van geleiderbaanstructuren en elektronische schakelingen. De elektronische lay-out is niet zichtbaar vanaf de voorkant. In het daaropvolgende uithardingsproces vormen de afzonderlijke functionele lagen glazuur tot een materiële binding.

Wij produceren het bijbehorende artwork in huis met behulp van hoge resolutie belichtingssystemen. In serieproductie kunnen structuurbreedtes tot 80 µm (fijne steek) worden gerealiseerd.

Het elektronisch gefunctionaliseerde glas met zijn gedrukte schakeling wordt vervolgens conventioneel SMD-geassembleerd. gangbare microcontrollers van het type QFN (of MLF), SOP of SSOP kunnen zonder problemen worden verwerkt.

Product aanvraag