Catalogus

P.J. Prause Durotec GmbH

P.J. Prause Durotec GmbH

P.J. Prause Durotec GmbH

Terug naar het overzicht

Bladveren voor meetsystemen van P.J. Prause Durotec GmbH

Product aanvraag  

Overal waar producten bijzonder zacht moeten worden gedoseerd, is vibratietechnologie een uitstekende oplossing. Voor het nauwkeurig en betrouwbaar functioneren van sterk geautomatiseerde toevoersystemen in gecombineerde doseer-, weeg- en verpakkingsmachines zijn veerelementen nodig met een hoge weerstand tegen vermoeiing en een constante veerconstante: eigenschappen zoals die van S-Ply® bladveren - zelfs bij voortdurende belasting, extreme vochtigheid en stofontwikkeling. Dergelijke toevoersystemen worden elektromagnetisch, pneumatisch of door een kruk aangedreven met amplitudes die zijn aangepast aan de verschillende materialen die worden getransporteerd.

S-Ply® bladveren veranderen hun veergedrag nauwelijks over het hele temperatuurbereik van -40°C tot 110°C. Met S-Ply® blauwe bladveren voldoet Prause Durotec aan de specifieke normen van de voedingsindustrie. De bladveren uit versterkt composietmateriaal worden ook gebruikt als geleidings- en sleeparmen in de voedingstechnologie. De goede dempingseigenschappen van S-Ply® dragen bij tot een bijzonder nauwkeurige invoer.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Buigveren

Veren met koolstofvezels voor de industrie (S-Ply® carbon blue)

Dit met koolstofvezel versterkte composietmateriaal biedt alle voordelen van S-Ply® carbon, met de toevoeging van compatibiliteit met voedingsmiddelen. Het materiaal voldoet aan de relevante in...