Catalogus

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Terug naar het overzicht

Speciale Oplossingen van NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

Product aanvraag  

Individuele oplossingen van BLOHM voor de speciale machinebouw

Bij de speciale machinebouw worden in plaats van seriemachines individuele systemen volgens de eisen van de klant ontworpen en vervaardigd. De produktie van deze speciale machines stelt ook hoge eisen aan de leveranciers of vereist afzonderlijke machineonderdelen en -elementen. BLOHM is deze uitdaging aangegaan en vervaardigt zowel hoogwaardige standaardonderdelen als geavanceerde speciale onderdelen volgens de eisen van de klant. Het bedrijf uit Büchen in Sleeswijk-Holstein bestaat sinds 1934 en heeft naam gemaakt als systeemleverancier en fabrikant van standaardonderdelen voor klanten uit de machine-, pons- of matrijzenbouw. Alle producten, zowel speciale oplossingen als standaardonderdelen zoals boorbussen, worden voor honderd procent in Duitsland vervaardigd.
Speciale machinebouw: Wij voldoen aan klantspecifieke eisen

Voor de productie van complexe speciale onderdelen volgens uw persoonlijke specificaties en eisen beschikken onze ervaren medewerkers over moderne en krachtige machines waarmee wij uit alle bewerkbare materialen machineonderdelen kunnen vervaardigen. Moderne CAD-werkstations dienen als solide basis voor de uitvoering, die in combinatie met onze decennialange expertise bijdragen tot de productie van optimale resultaten.
Competent advies van berekening tot productie

Bent u op zoek naar een speciale oplossing die optimaal is afgestemd op uw machine of proces? Dan is BLOHM de juiste partner voor u! Met onze jarenlange ervaring en gedegen knowhow zijn wij het juiste aanspreekpunt als het gaat om speciale machine-elementen voor de speciale machinebouw. Vertel ons uw ideeën en eisen en wij voeren ze graag voor u uit. Persoonlijk en professioneel advies in alle fasen - van berekening tot productie en installatie - is voor ons vanzelfsprekend.


Product aanvraag