Catalogus

Franke GmbH

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Terug naar het overzicht

Lichtgewicht lager van Franke GmbH

Product aanvraag  

Competentie in lichtgewicht constructie

Dankzij hun gepatenteerde technologie bieden Franke draadlagers een maximale ontwerpvrijheid zonder in te boeten aan draagvermogen.

Het omhullende ontwerp kan worden uitgevoerd in verschillende lichtgewicht materialen en de geometrie kan optimaal worden aangepast aan de betreffende toepassing.

Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van individuele lageroplossingen kunnen wij u optimaal ondersteunen op het gebied van lichtgewicht constructies - van ontwikkeling tot montage staan onze experts altijd klaar om u vakkundig te helpen.

Voordelen van Franke lichtgewichtlagers

Door het gebruik van ultralichte materialen en de modernste productietechnieken maken Franke lichtgewicht lagers een aanzienlijke gewichts-, energie- en ruimtebesparing mogelijk. Het Franke principe van ingelegde draadbanen zorgt ervoor dat stijfheid en maximale precisie toch behouden blijven - gedurende de hele levensduur. Het garandeert ook een optimale aanpassing aan uw toepassing.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Draadwentellagers

Draadwentellagers

Franke Wire Race lagers worden ofwel afzonderlijk geleverd als lagerelementen (alleen loopringen, wentellichamen, kooi) of samen met de tegenconstructie als gebruiksklare lagersame...

Draadwentellagers

Lichtgewichtlagers van Franke hoogste prestaties bij minimaal gewicht

Door het gebruik van ultralichte materialen en de nieuwste fabricagetechnieken maken de lichtgewicht...

Draadringlager met directe aandrijving (LER)

Franke lagerelementen van het type LER zijn geschikt voor gemiddelde draaisnelheden en nauwkeurigheden. Ze overtuigen door hun rustige loop, hoge dynamiek en compacte inbouwruimte. Door de rechte c...