Catalogus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Terug naar het overzicht

Gedraaide en gefreesde onderdelen van Heimerle + Meule GmbH

Product aanvraag  

Bij Heimerle + Meule vervaardigen wij gedraaide en gefreesde onderdelen uit alle gangbare edelmetaallegeringen. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bedienen daarbij diverse markten. Onze uitgebreide knowhow omvat de productie van precisieonderdelen uit edelmetaal en eenmalige en massaproducten voor de juwelen- en horloge-industrie, onderdelen voor de luxesector en, last but not least, onderdelen voor de meest veeleisende industriële toepassingen.

Ons eigen machinepark is uitgerust met de modernste draai- en freestechnologie. Dit, gecombineerd met ons team van ervaren medewerkers met een lange staat van dienst, stelt ons in staat te voldoen aan de allerhoogste eisen voor de edelmetaalverwerkende industrie en aan alle eisen van onze klanten. Door het gebruik van de nieuwste technologie en gecontroleerde productieprocessen leveren wij altijd verfijnde onderdelen die tot in het kleinste detail perfect verwerkt zijn.

Innovatieve en toch kosteneffectieve oplossingen zijn onze kracht - zelfs als het gaat om complexe eisen op het gebied van ontwerp en uitvoering. Ons moderne kwaliteitsmanagementsysteem en onze uitstekende klantenservice zijn nog een indicatie van de internationale reputatie van
Heimerle + Meule als competente partner. Al onze producten en diensten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en worden voortdurend aan kwaliteitscontroles onderworpen. Kies voor ons als uw competente en betrouwbare partner!

Product aanvraag