Catalogus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Terug naar het overzicht

Zirkoonoxide keramiek van Heimerle + Meule GmbH

Product aanvraag  

De ontwikkelingen op het gebied van CAD/CAM-materialen zijn de laatste jaren snel toegenomen. Een van de belangrijkste vorderingen is de toegang tot nieuwe, industrieel geprefabriceerde materialen, die een kwaliteitsverhoging door automatisering en een hoge reproduceerbaarheid mogelijk maken. Zirkoniumdioxide heeft zijn waarde bewezen op het gebied van CAD/CAM-materialen. Tegenwoordig staan ze voor sterkte en voor een zeer hoge esthetiek.

Toen we op zoek waren naar een partner die ons de mogelijkheid kon bieden om ons portfolio uit te breiden naar deze zeer interessante sector, vonden we bij pritidenta® GmbH wat we zochten. Niet alleen de hoogwaardige producten overtuigden ons onmiddellijk, maar ook het bedrijfsbeleid is absoluut in overeenstemming met Heimerle + Meule.

pritidenta® GmbH ontwikkelt producten voor tandtechnici en tandartsen die een hoge esthetiek combineren met een efficiënte productie en automatisering in de CAD/CAM-sector. Het doel is onze klanten een hoogwaardige oplossing te bieden tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. De CAD/CAM-materialen van dentaal zirkonia worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd: "Made in Germany"!

Materiaalbeschrijving
Alle priti®multidiscs ZrO2 zijn gemaakt van hoogzuivere materialen. Het gecertificeerde proces van uniaxiaal persen met daaropvolgende isostatische hercompressie biedt de hoogste mate van veiligheid. De sterk verdichte zirkoniasondes garanderen een gedefinieerde sinterkrimp en perfecte freesresultaten en daarmee de basis voor een esthetisch hoogwaardig en kostenefficiënt resultaat.

Product aanvraag