Catalogus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Terug naar het overzicht

Hoogwaardige kunststoffen voor protheses van Heimerle + Meule GmbH

Product aanvraag  

Moderne hoogwaardige harsen voor CAD/CAM-technologie

De verscheidenheid aan producten in de tandtechniek is sinds de invoering van de CAD/CAM-technologie bijna geëxplodeerd. Zelfs in het geval van acryl voor een breed scala van toepassingen is het aanbod van blanks en vormstukken enorm. er zijn echter grote kwaliteitsverschillen, die aan de buitenkant niet zichtbaar zijn en die vooral te maken hebben met het fabricageproces.

Rekening houdend met onze hoge kwaliteitseisen hebben wij besloten om op dit gebied de hoogwaardige thermoplasten van DentalPlus GmbH te gebruiken. Wij zijn al vele jaren verbonden met DentalPlus via het spuitgietproces en wij zijn al lang bekend met de materialen in patroonvorm en hun biocompatibiliteit. Via een gepatenteerd proces is DentalPlus erin geslaagd om ook in de vorm van blanks aan deze eisen te voldoen. Voortdurend onderzoek en verdere ontwikkelingen bewijzen de extreme homogeniteit, de spleetvrije pasprecisie, de hoge breuk- en buigsterkte en de jarenlange kleurstabiliteit. "DentalPlus-harsen" betekenen ook: hoogste lichaamscompatibiliteit en fysiologisch onschadelijk, bewezen zelfs bij gevoelige patiënten, uitstekende esthetiek en duurzaamheid op lange termijn - en natuurlijk "Made in Germany"!

Het toepassingsgebied van hoogwaardige acryl in de tandtechniek is niet langer beperkt tot tijdelijke restauraties. Volledige en gedeeltelijke prothesen, kronen en bruggen, spalken, modelgieten en klemtechniek, volledig anatomische tijdelijke voorzieningen voor de lange termijn - kies afhankelijk van de indicatie tussen Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® of de PMMA Economic Line.

Product aanvraag