Catalogus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Terug naar het overzicht

Electroplating systems van Heimerle + Meule GmbH

Product aanvraag  

Electroforming technologie
De eenvoudigste manier om zelfdragende metalen frames te produceren door middel van een elektrochemisch proces, zonder gieten, sinteren en zonder dure investeringen in apparatuur - zo verstaan wij het begrip "electroforming". Het Gramm Electroforming System (GES) bereikt als het ware "toevallig" zeer esthetische, nauwkeurige en reproduceerbare resultaten, bevestigd door erkende materiaalwetenschappers en klinieken.

Al in 1989 realiseerde Gramm GmbH een belangrijke doorbraak op de tandheelkundige markt met de GAMMAT 12, het eerste volautomatische elektrovormapparaat. In de daaropvolgende decennia is er veel gebeurd in de tandtechniek en ook in de ontwikkeling van tandheelkundige apparatuur. Maximale economische efficiëntie met de laagst mogelijke investering alsmede precisie en biocompatibiliteit werden steeds aantrekkelijker voor de tandtechnicus, de tandarts en niet in de laatste plaats voor de patiënt.

Wij namen deze uitdaging graag aan en zo heeft de elektrovormtechnologie zich gevestigd als wereldmarktleider. Vandaag kunnen we zeggen dat we deze productgroepen rond het elektrovormsysteem in de toekomst in ons eigen bedrijf zullen produceren en zo de schitterende triomftocht in de tandtechniek zullen voortzetten. Het mooiste is dat het hart van het systeem nog steeds GAMMAT®optimo 2 heet!

De huidige eenheid van de GES GAMMAT®optimo 2 is door onze vertegenwoordigers in heel Duitsland goed ingeburgerd. De uiterst eenvoudige bediening levert perfecte resultaten bij de vervaardiging van gecombineerde prothesen op zirkonium, edelmetaal en niet-edelmetaal tandheelkundige legeringen met een laag goudbadgebruik. De in het apparaat geïntegreerde recyclingfunctie werkt zelfs de kleinste goudresten weg - economisch, berekenbaar, overtuigend!

Product aanvraag