Catalogus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Terug naar het overzicht

Instrumenten voor tandheelkunde van Heimerle + Meule GmbH

Product aanvraag  

Keramische instrumentenset
Deze keramische instrumentenset is compleet met alle gereedschappen, verkrijgbaar in twee versies: Ofwel met Kolinsky borstel of in de versie met de exclusieve N.era borstel. Zoals bij alle Smile Line instrumenten bestaan alle instrumenten uit losse onderdelen die apart kunnen worden aangeschaft.

Waxing Instrument Set
Een complete instrumentenset voor uw waxwerk, uitgerust met exclusieve instrumenten van Europese makelij. Uiteraard kunnen deze instrumenten ook worden gedemonteerd en zijn de bijbehorende losse onderdelen los verkrijgbaar - een verstandige investering!

Samengestelde instrumentenset
Net als alle instrumentensets is ook de samengestelde set volledig modulair. Naast de complete instrumenten vindt u ook een losse steel om uw persoonlijke favoriete instrument te maken!

Micro-Vibes 2
Een multifunctioneel instrument in penformaat voor het mengen van keramische materialen, verdichten van vrije ruimtes, enz. Een excentriek in de micromotor zorgt voor microtrillingen voor precisie en perfectie bij delicaat keramisch werk.
Verkrijgbaar in een set, met spatelopzetstuk, opzetstuk met dubbele punt en batterij. 3 extra spatelopzetstukken kunnen als toebehoren in een set of afzonderlijk worden besteld.

Implantaatschroevendraaiers
De schroevendraaierset voor implantaten is uitgerust met 8 verschillende schroevendraaiers in standaardlengte. Het aluminium blokje is geanodiseerd (naturel), optioneel ook verkrijgbaar in zwart geanodiseerd. Voor personalisatie kunnen de schroevendraaiers worden besteld met of zonder handvat of met een houten handvat.

SIDEKICK
De implantaatschroevendraaierset SIDEKICK bevat 9 modellen (elk in 3 lengtes), compatibel met de belangrijkste implantaatsystemen op de markt.
Verkrijgbaar in de versie "Basic" met één schroevendraaierkop in standaardlengte voor elk systeem (9 stuks) of als "Master" met drie verschillende lengtes voor elk systeem (27 stuks).

Product aanvraag