Catalogus

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Terug naar het overzicht

Panieksloten (835P / 836P) van CARL FUHR GmbH & Co. KG

Product aanvraag  

Panieksloten Een breed assortiment vluchtdeursloten met paniekfunctie biedt u altijd een passende oplossing voor het beveiligen van vlucht- en reddingswegen. FUHR biedt vergrendelingsoplossingen voor enkele en dubbele vluchtdeuren van alle materialen, uiteraard gecertificeerd volgens de normen EN 179 en EN 1125. Nog een pluspunt: voor comfortabel gemotoriseerd openen via een toegangscontrolesysteem kan te allen tijde een motor worden ingebouwd

autosafe 835P - Automatische meerpuntsvergrendeling met dagschoot-zwenkgrendel en paniekfunctie: Het automatische sluitsysteem autosafe 835P biedt u extra veiligheid - dankzij de innovatieve DuoSecure-technologie. Het garandeert altijd een betrouwbare vergrendeling. Van buitenaf hebben onbevoegden geen toegang, van binnenuit is bij gevaar altijd een veilige vlucht mogelijk. Het volstaat om de hendel of de paniekgreep te bedienen.

Vergrendeling:

Als de deur gesloten is, schuiven twee dagschoten en twee stabiele zwenkgrendels automatisch uit tot 20 mm. Tegelijkertijd schuift de hoofdnachtschoot uit. Alle grendels zijn beveiligd tegen terugschuiven. Bij de uitvoering met twee vleugels zorgt een extra schakelslot voor de automatische vergrendeling van de grendels naar boven en beneden bij het sluiten van de niet-actieve vleugel

Ontgrendeling:

Van buitenaf: Bij paniekfunctie E wordt de cilindersleutel gebruikt om de deur te openen. Bij paniekfunctie B wordt de cilindersleutel gebruikt om de buitenkruk te ontgrendelen, die vervolgens alle vergrendelingselementen intrekt.

Van binnenuit: Geopend door bediening van de kruk of de paniekgreepstang. Bij de uitvoering met twee vleugels kan dit zowel aan de actieve als aan de niet-actieve zijde. Bij noodopening van de niet-actieve vleugel worden de schietgrendels van de tegenkast ingetrokken en tegelijkertijd alle sloten van de actieve vleugel teruggeduwd.

Statusbewaking: autosafe 835PK met schakelcontacten voor de bewaking van de nachtschoot en de werking van de deurkruk of profielcilinder. Voor integratie in bijv. inbraakalarminstallaties, vluchtwegbeveiliging of gebouwbeheerssystemen. Verkrijgbaar voor paniekfunctie E.

autotronic 836P - Automatische meerpuntsvergrendeling met dagschoot, paniekfunctie en gemotoriseerde ontgrendeling: De gemotoriseerde automatische vergrendeling autotronic 836P biedt dankzij de paniekfunctie altijd een veilige vluchtmogelijkheid in geval van nood. Zijn DuoSecure-technologie garandeert bovendien een permanent betrouwbare en veilige vergrendeling en verhindert onbevoegde toegang van buitenaf. Met zijn veelzijdige aansluitmogelijkheden voldoet hij zelfs aan de hoogste eisen.

Vergrendeling:

Als de deur gesloten is, schuiven twee dagschoten en twee stevige zwenkgrendels automatisch uit tot 20 mm. Tegelijkertijd schuift de hoofdgrendel uit. Alle grendels zijn beveiligd tegen terugschuiven. Bij de uitvoering met twee vleugels zorgt een extra schakelslot voor de automatische vergrendeling van de grendels naar boven en beneden bij het sluiten van de niet-actieve vleugel.

Ontgrendeling:

Van buitenaf: Het openen gebeurt gemotoriseerd met een toegangscontrolesysteem. Openen via de cilindersleutel (bijv. bij stroomuitval) is ook altijd mogelijk. Bij paniekfunctie B wordt dan alleen de buitenkruk vrijgegeven, die vervolgens alle vergrendelingselementen intrekt.

Van binnenuit: De deur wordt geopend door de hendel of de paniekgreepstang te bedienen. Bij de uitvoering met twee vleugels kan dit zowel aan de actieve als aan de niet-actieve zijde. Bij noodopening van de niet-actieve vleugel worden de schietschroeven van de tegenkast ingetrokken en tegelijkertijd alle grendels van de actieve vleugel teruggeduwd.

Servo functie: autotronic 836PK voor comfortabele gemotoriseerde hulp bij het openen van de deur via de sleutel en ook bij het bedienen van de deurkruk van binnenuit. Beschikbaar voor paniekfunctie E.

Statusbewaking: autotronic 836PK met schakelcontacten voor het opvragen van de grendel en de bediening van de deurkruk of profielcilinder. Voor integratie in bijv. inbraakalarminstallaties, vluchtwegbeveiliging of gebouwbeheerssystemen. Verkrijgbaar voor paniekfunctie E.

Volautomatische dubbele vluchtdeuren: Inactieve vleugelset voor het motorisch ontgrendelen en automatisch openen van dubbele vluchtdeuren in combinatie met draaideuraandrijvingen en de inactieve vleugelaandrijving GEZE IQ Lock AUT - details op aanvraag

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Panieksloten

Panieksloten (833P / 834P)

Panieksloten Een breed assortiment vluchtdeursloten met paniekfunctie biedt u altijd een passende oplossing voor het beveiligen van vlucht- en reddingswegen. FUHR biedt sluitoplossingen voor enkele...

Versnellingsgestuurd meerpuntsvergrendelingssysteem met paniekfunctie (multisafe 870GL)

multisafe 870GL - Precisie voor een veilige ontsnapping

De tandwielgestuurde multisafe 870GL zorgt door zijn eenvoudige bediening altijd voor een veilige vlucht in geval v...