Catalogus

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Terug naar het overzicht

Vergrendelingseenheden (autosafe 837) van CARL FUHR GmbH & Co. KG

Product aanvraag  

Automatische meerpuntsvergrendeling met elektrisch bediende deurkrukken en type 10 secundaire nachtschoot met dag- en nachtschootcombinatie

Ideaal voor panddeuren met gecontroleerde toegang De autosafe 837 is aan beide zijden voorzien van een deurkruk en is ideaal voor doorgangsdeuren die alleen door bevoegde personen betreden mogen worden. In de basisstand staan beide krukken in de ruststand. Om de deur te openen worden de deurkrukken via een toegangscontrole elektrisch geactiveerd. Bovendien biedt het type 10 altijd een betrouwbare automatische vergrendeling. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze moderne DuoSecure technologie. Een ander pluspunt: de omschakelbare werk-/stiltestroomfunctie, bijvoorbeeld voor brandweervereisten.

Functies:

Werkstroomfunctie

Vergrendeling: Bij gesloten deur schuiven twee dagschoten, twee stabiele dagschoten en de middelste dagschoot automatisch uit tot 20 mm. Alle elementen zijn beveiligd tegen terugschuiven. De grendels staan in neutraal zodat de deur niet kan worden geopend. De vergrendelde positie kan elektronisch worden bewaakt.

Ontgrendeling van buitenaf: De deur wordt geopend via een bedrade toegangscontrole, intercomsysteem, timer of iets dergelijks, die de handgrepen tijdelijk of permanent activeert. Als alternatief kunnen de handgrepen worden geactiveerd door de cilindersleutel te draaien.

Ontgrendeling van binnenuit: Identieke functie als van buitenaf.

Gesloten circuit

Vergrendeling: Bij gesloten deur worden twee dagschoten, twee stabiele dagschoten en de middelste dagschoot automatisch tot 20 mm uitgeschoven. Alle elementen zijn beveiligd tegen terugschuiven. De dagschoten staan in de ruststand zolang het slot onder spanning staat. De vergrendelde positie kan elektronisch worden bewaakt.

Ontgrendeling van buitenaf: Zodra de stroom wegvalt, bijvoorbeeld bij een stroomstoring of een gecontroleerde uitschakeling door een brandmeldinstallatie, worden beide deurkrukken geactiveerd. Zo kan de deur van beide kanten worden geopend. Als alternatief kunnen de krukken zoals gebruikelijk worden geactiveerd door een draai aan de cilindersleutel of door middel van toegangscontrole.

Ontgrendeling van binnenuit: Identieke functie als van buitenaf. autosafe 837P - Gecontroleerde toegang - vluchtmogelijkheid op elk moment Met de paniekvariant

autosafe 837P is dankzij de geïntegreerde paniekfunctie in geval van gevaar te allen tijde een veilige vluchtweg van binnenuit mogelijk. Alleen de deurkruk of de paniekgreepstang hoeft te worden bediend. Dit vluchtdeurslot is getest en gecertificeerd volgens EN 179 en EN 1125.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Vergrendelingseenheden

Vergrendelingseenheden (autosafe 833 / autotronic 834)

Automatische sloten

De automatische sloten van FUHR zijn ontworpen voor gebruik in de particuliere sector en in commerciële gebouwen. Ze maken de realisatie van de meest ui...

Vergrendelingseenheden (autosafe 835 /autotronic 836)

Automatische sloten met DuoSecure technologie
Intelligente deurbeveiliging betekent tegenwoordig: Automatisch vergrendeld zonder vergrendeling. FUHR maakt deze grote plus aan...