Catalogus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Terug naar het overzicht

Vacuümsoldeermachine (VVBM 200) van iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Product aanvraag  

  1. Naast onze beproefde inductiesystemen voor soldeertechnologie bieden we sinds 2018 ook ons innovatieve vacuümsoldeersysteem VVBM 200 (Vertical Vacuum Brazing Machine) aan. Om ook kleine en middelgrote bedrijven met een kleiner totaalvolume een geschikte oplossing te bieden, hebben we de compactere en kosteneffectievere VVBM150 ontwikkeld, die sinds 2022 verkrijgbaar is.

    De vacuümsoldeermachine wordt gekenmerkt door het verticale ontwerp van de vacuümkamer, waardoor de volledige lengte van 350 mm (of 240 mm voor de VVBM150) bruikbaar is voor componenten. De componenten kunnen op verschillende niveaus worden geplaatst (alle 25 mm mogelijk) en onze 3-zone temperatuurregeling (of 2 zones voor de VVBM150) zorgt voor een optimale temperatuurverdeling binnen de vacuümkamer. Hierdoor zijn temperatuurverschillen van minder dan 10 °C mogelijk. Om de vervuiling van het systeem en de componenten zo laag mogelijk te houden, hebben we gekozen voor een kwartsglazen buis als vacuümkamer om zo metaalvrij mogelijk te werken. Dit leidt tot een verdere optimalisatie van de componentkwaliteit van de vacuümsoldeerproducten.

    Ons vacuümsoldeersysteem heeft ook een ingebouwd kijkvenster voor procescontrole en -ontwikkeling. Wij bieden onze klanten niet alleen het systeem zelf, maar ook uitgebreid advies over het soldeerproces, inclusief soldeerselkeuze en proceskeuze.

    Exclusief bij de VVBM200 bieden wij de optie om actieve stikstofkoeling te integreren om de totale cyclustijd te verkorten. Bovendien is het systeem uitgerust met partiële drukregeling om uitgassing van zilver in actief soldeer bij hogere temperaturen te voorkomen. Dit is vooral relevant voor toepassingen zoals MKD of CVD-solderen om hoge sterktes te bereiken.

    Samengevat bieden wij u de volgende voordelen:

    Verticaal ontwerp van de vacuümkamer voor maximaal ruimtegebruik
    Kijkvenster voor procescontrole en ontwikkeling
    Exclusief voor de VVBM200: Partiële drukregeling voor solderen bij hogere temperaturen (geen zilveruitvergassing)
    Exclusief bij de VVBM200: Optionele stikstofkoeling om de totale procestijd te verkorten
    Hoge temperatuurhomogeniteit van minder dan 10 °C dankzij 3-zonetemperatuurregeling (resp. 2-zone temperatuurregeling met VVBM150)


Voor meer inzicht in ons vacuümsoldeersysteem raden we u onze productvideo onder de volgende link aan: https://www.youtube.com/watch?v=8d_108ZymKU

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Vacuum brazing

Vacuümsoldeermachine (VVBM150)

Naast onze beproefde inductiesystemen voor soldeertechnologie bieden we sinds 2018 ook ons innovatieve vacuümsoldeersysteem VVBM 200 (Vertical Vacuum Brazing Machine) aan. Om ook kleine en middelgr...