Catalogus

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Tangentiële afscheider van LK Metallwaren GmbH

Product aanvraag  

Driefasige scheiding voor het hoogste rendement

De werking van tangentiële afscheiders in waterbehandeling is ontworpen voor het verschillende stromingsgedrag en de dichtheidsverschillen van water, lichte vloeistoffen en sedimenten. Eenvoudige afscheiders scheiden de sedimenten van de vloeistof door te zinken. Door centrifugale en radiale krachten toe te passen, is de tangentiële afscheider in staat om lichte vloeistoffen en sedimenten (de laatste tot een deeltjesgrootte van 5 µm) gelijktijdig af te scheiden.

De speciale effectiviteit van LK tangentiële afscheiders is gebaseerd op hun driefasige scheiding, bestaande uit lichte fase, schoonwaterfase en sedimentfase, evenals een dubbelwerkende olieafscheider. Het hoge ontwerp maakt kleine voetafdrukken mogelijk, zodat de afscheider zelfs in kleine ruimten kan worden geïntegreerd.

Bovendien zijn LK tangentiële afscheiders ideaal geschikt voor voorbehandeling voor latere filtratie of verdere waterbehandelingsstappen; in deze functie kunnen ze meestal zonder complicaties achteraf worden ingebouwd in bestaande installaties. Dit is vooral een optie als het de bedoeling is om de daaropvolgende procedures effectief te ontlasten. In combinatie met de afscheider voor lichte vloeistoffen zorgt de tangentiële afscheider voor een maximaal betrouwbare scheiding van zware en lichte fases - vooral in het geval van hoge vuilbelastingen en moeilijk te scheiden media.

Product aanvraag