Catalogus

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Machinebouw van LK Metallwaren GmbH

Product aanvraag  

Het liefst alles uit één hand!

Of het nu voor de kunststof- of metaalverwerkende sector is, voor de milieu- of chemische industrie: LK Metallwaren bouwt voor u precies de installatie die u nodig hebt voor uw toepassingen met uw individuele eisen in uw specifieke industriële omgeving.

U profiteert maximaal van onze decennialange ervaring in installatietechniek als u de complete installatie door ons laat configureren en leveren - met systeemcomponenten die uit onze productie komen.

In dit verband biedt LK Metallwaren zijn klanten alle systemen die nodig zijn voor de realisatie van alle relevante processtappen in de waterbehandeling. Dit heeft als voordeel dat we de afzonderlijke subsystemen optimaal op elkaar kunnen afstemmen - zowel qua afmetingen als functioneel - en ze via het besturingssysteem met elkaar kunnen verbinden. Zo kunnen we u op de best mogelijke manier bewijzen dat een totaaloplossing veel meer kan zijn dan de som van de afzonderlijke oplossingen die erin geïntegreerd zijn.

Een hoogwaardige, bijzonder duurzame totaaloplossing tot in het kleinste detail moet gepaard gaan met een passend servicepakket. Wij bieden het volledig: proefdraaien, montage, instructie, onderhoudsservice, reparatie, bediening, bewaking en natuurlijk de levering van verbruiksartikelen en reserveonderdelen!

Aanvullende componenten

  • Bewaking op afstand en visualisatie van de installatie
  • Visualisatie van bedrijfstoestanden
  • Storingsmelding via SMS of e-mail

Product aanvraag