Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Terug naar het overzicht

Laboratoriumplaten (PCR twin.tec plate BioBased) van Eppendorf SE

Product aanvraag  

Onze Eppendorf twin.tec® PCR platen zijn gemaakt voor reproduceerbare resultaten van hoge kwaliteit in robotsystemen. Ze combineren extreem dunwandige polypropyleen wells voor een optimale warmteoverdracht naar het monster met robuuste polycarbonaat frames voor een hoge stijfheid en geometrische stabiliteit.

Onze nieuwe biogebaseerde platen openen nieuwe deuren om het laboratoriumwerk veel duurzamer te maken zonder dat bestaande protocollen opnieuw moeten worden gevalideerd wanneer van onze conventionele platen wordt overgeschakeld.

Ze zijn gemaakt met polymeerharsen uit biogebaseerde hernieuwbare grondstoffen. Het productieproces volgt de massabalansbenadering, waarbij fossiele oliën worden vervangen door hernieuwbare grondstoffen van de tweede generatie (bijv. afval en residuen uit de bosbouw, raffinage van plantaardige olie of afgewerkte bakolie). De resulterende biogebaseerde polymeren zijn chemisch identiek aan polymeren gemaakt van fossiele oliën. Hierdoor kunnen we u dezelfde uitstekende technische eigenschappen bieden als onze conventionele platen.

Onze productiesites zijn "ISCC PLUS" gecertificeerd door de ISCC (International Sustainability & Carbon Certification) organisatie.

De hoge precisie van de producten wordt gegarandeerd door het unieke ontwerp en het speciale productieproces. Elke individuele plaat is een uiterst nauwkeurig onderdeel van uw workflow en garandeert optimale reproduceerbaarheid.

Dankzij de lasergegraveerde lotnummers en vervaldata zijn twin.tec Trace PCR-platen BioBased perfect voor complexe analyses, geautomatiseerde high-throughput toepassingen en gereguleerde workflows. Ze ondersteunen traceerbaarheid en documentatie voor audits.

Naast de functies voor hoge doorvoer en naleving hebben deze microplaten ook een lasergegraveerd optisch geleidingsraster en een OptiTrack®-matrix voor snelle uitlijning van de wells tijdens handmatig pipetteren.

Alle Eppendorf-platen zijn verkrijgbaar met aangepaste barcodes - u vindt onze Barcode Wizard hier.

Alle Eppendorf twin.tec-platen zijn 'PCR clean', d.w.z. ze zijn batch-getest door een onafhankelijk en geaccrediteerd laboratorium en zijn gecertificeerd vrij van verschillende veelvoorkomende PCR-verontreinigingen, waaronder DNA, RNA, DNase, RNase en PCR-remmers. Met deze microtiterplaten kunt u maximaal vertrouwen op uw resultaten.

Product aanvraag