Catalogus

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Terug naar het overzicht

Motorreductoren met regelaar en pulsgenerator (Smart Line E250) van Ruhrgetriebe KG

Product aanvraag  

Voordelen
Overal waar variabele snelheden, verschillende koppels of positienauwkeurigheid vereist zijn, worden de aandrijfsystemen van de Smart Serie gebruikt. Onze complete systemen bestaande uit elektromotor (asynchrone of synchrone motor), tandwielkast (wormwiel of planetaire tandwielkast) en intelligente aandrijfcontroller kunnen vrij worden aangepast aan de eisen van de klant en de betreffende toepassing. Of het nu gaat om eenvoudige snelheidsregeling via een potentiometer of naadloze integratie in productiesystemen met verschillende veldbussen - de Smart-serie biedt u de juiste oplossing voor elke situatie. Maar zelfs zonder externe besturing kunnen veel processtappen en parameters al worden geïmplementeerd door de geïntegreerde soft-PLC met het aandrijfsysteem. Afhankelijk van de positienauwkeurigheid en de toepassing is het mogelijk om ofwel de besturingstechnologie van de regelaar te gebruiken, die een draaipositiebereik van 1:200 mogelijk maakt, of om een pulsencoder op de motor aan te sluiten.
Met meer dan 10 verschillende types reductoren en meer dan 70 verschillende varianten zijn er innovatieve oplossingen te vinden binnen de koppelbereiken tussen 5 en 165 Nm.


Opties
Voor wie de voorkeur geeft aan handmatige bediening, is er een ruim aanbod aan membraantoetsenborden, handbediende besturingseenheden of een aanraakscherm als aanvullende accessoires. Parametrering of inbedrijfstelling kan optioneel worden uitgevoerd via pc-software of een Bluetooth-interface.


Productadviseur: Ihr Produktberater

Product aanvraag