Catalogus

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Terug naar het overzicht

Productieautomatiseringen (APOS Optic) van Paul Vahle GmbH & Co. KG

Product aanvraag  

De productielijnen van de moderne industrie worden steeds intelligenter, de mate van netwerkvorming van systemen neemt snel toe - en daarmee ook de eisen aan de procesbetrouwbaarheid. Automatisch gestuurde transportsystemen langs assemblagelijnen moeten daarom onder alle omstandigheden op de millimeter nauwkeurig gepositioneerd worden.

VAHLE heeft een optisch positioneersysteem ontwikkeld dat altijd aan deze eis voldoet. Twee in de leeskop geïntegreerde camera's scannen optisch een DataMatrix-code langs de lijn en bepalen de absolute positie zonder referentiebeweging. De gelijktijdige detectie van maximaal zes codevelden betekent dat gaten van 40 millimeter betrouwbaar kunnen worden afgedekt. Geïntegreerde LED-verlichting zorgt voor betrouwbare detectie, zelfs in veeleisende omgevingen.

De codetape kan worden geïntegreerd in het draagprofiel van het transportsysteem met behulp van een aluminium rail of direct op een doorlopende staalconstructie worden gelijmd.
De APOS Optic is geoptimaliseerd voor combinatie met het VAHLE vDRIVE aandrijfbesturingssysteem en is ook compatibel met verschillende VAHLE geleiderrailsystemen (vPOWER).desgewenst kan de APOS Optic worden aangevuld met extra componenten voor gegevensoverdracht (vCOM) en als systeemoplossing worden ontworpen.

Bovendien is een uitgebreide diagnoseset beschikbaar voor een optimale uitlijning van de leeskoppen en zorgt deze tevens voor een uitgebreide diagnose van het systeem in geval van een storing.

Product aanvraag