Catalogus

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Terug naar het overzicht

Veerkabeltrommels van Paul Vahle GmbH & Co. KG

Product aanvraag  

Mobiele en verplaatsbare verbruikers zijn afhankelijk van een flexibele stroomvoorziening. Veel toepassingen vereisen ook de overdracht van datasignalen of de toevoer van perslucht, hydraulische vloeistoffen en gassen. Om te voorkomen dat de kabels en slangen beschadigd raken en zo de werking in gevaar brengen, moeten ze automatisch worden op- en afgewikkeld.

VAHLE biedt ook hiervoor de juiste oplossing en heeft een breed assortiment veerkabelhaspels in zijn portfolio. Ze worden mechanisch aangedreven door stalen spiraalbladveren, waardoor de systemen bijzonder duurzaam zijn.
Ze hebben ook een breed toepassingsgebied: naast allerlei soorten kranen zijn dat bijvoorbeeld gieken voor bouw- en hulpverleningsvoertuigen, platformtechnologie, intralogistiek en de milieu-industrie. Dankzij hun uitgebreide corrosiebescherming zijn ze zelfs bestand tegen agressieve bedrijfsomstandigheden.

VAHLE-veerkabelhaspels voldoen aan alle VDE- en ongevalpreventievoorschriften (UVV). Talrijke standaarduitvoeringen zijn snel leverbaar. Er kunnen echter ook systemen met individuele haspelafmetingen worden besteld.

De kabelhaspel kan horizontaal of verticaal links of rechts worden getrokken.

Product aanvraag