Catalogus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Terug naar het overzicht

Loonwerk in galvaniseren van Heimerle + Meule GmbH

Product aanvraag  

Diensten van onze galvanisatie op contractbasis

Heimerle + Meule biedt op het gebied van contract-elektrolyse twee beproefde processen aan: rack- enstripelectrolyse.

Rackelectroplating
Met behulp van rackelectrolyse kunnen de oppervlakken van producten uit de elektronica, medische techniek, sieraden en optiek evenals schrijfinstrumenten perfect worden verfijnd. Naast goud, goudlegeringen, zilver, koper en nikkel zijn ook andere waardevolle materialen zoals rhodium, palladium en platina als enkele laag of in combinatie beschikbaar.

Stroken galvaniseren
Dankzij individuele productieprocessen met zilver, koper en nikkel kunnen voorgestempelde doorlopende stroken in massieve of vlakke uitvoering tot een breedte van 110 mm met succes worden veredeld bij stroken galvaniseren. Bij verzilvering kunnen meerdere strips aan één of beide zijden worden aangebracht.

Met efficiënte productie-installaties, een ultramodern testlaboratorium en beproefde analysemethoden alsmede een gecertificeerd kwaliteitsmanagement garandeert Heimerle + Meule niet alleen een onbeperkte leverbetrouwbaarheid en korte doorlooptijden, maar ook een gelijkblijvende productkwaliteit. Uitgebreide milieubescherming is voor ons vanzelfsprekend. Dankzij langlopende contracten met kopersmelterijen kunnen wij non-ferro stansafval met edelmetalen en galvanisch schroot vakkundig recyclen - een dienst die wij onze klanten graag aanbieden.

Product aanvraag