Catalogus

Burgsmüller GmbH

  • ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Precisiespindels met schroefdraad van Burgsmüller GmbH

Product aanvraag  

Als experts voor schroefelementen, wervel- en draadtechnologie vertrouwen wij op het wervelproces voor de productie van extruderschroeven en co. met behulp van zelf ontwikkelde machines. Hier vindt u de belangrijkste informatie over whirling.

Bij dit type werkstukproductie wordt onderscheid gemaakt tussen de bewerking van interne en externe contouren. Externe werveling kan worden gebruikt voor de productie van onderdelen met schroefvormige geometrie, bijvoorbeeld spindels met precisiedraad, modulaire schroeven, extruderschroeven, schroefelementen en schroefcompressorrotors. Meervoudige schroefdraad kan worden geproduceerd door het steekproces of door wervelen

. Gewervelde precisiedraadspindels bieden een veel hogere nauwkeurigheid dan gewalste spindels, waarbij steeknauwkeurigheden van 0,03 mm op 300 mm kunnen worden bereikt (afhankelijk van het materiaal).

Voordelen van het wervelproces:
  • Hoge precisie
  • Flankoppervlak bijna in slijpkwaliteit
  • Flexibel gebruik voor verschillende materialen en draadmaten, vooral voor kleinere hoeveelheden

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Draadstangen

Asmoeren met schroefdraad

Naast draadspindels vervaardigen wij ook moeren (kant-en-klaar of gedeeltelijk vervaardigd) volgens tekeningen, monsters of in speciale afmetingen.

Alleen de coördinatie tussen spindel en m...