Catalogus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Terug naar het overzicht

DC jaloezie-aandrijvingen (DCD) van Dunkermotoren GmbH

Product aanvraag  

DC-aandrijvingen voor binnenzonwering
De jaloezieën- en rolluikaandrijvingen van de serie DCD22 - gebaseerd op gelijkstroomtechniek - zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in jaloezieën en rolluiken in het interieur.

DCD22-2-G
Dubbele asaandrijving met geïntegreerde incrementele encoder. De signalen kunnen worden geïnterpreteerd met behulp van een externe regelaar en worden gebruikt voor eindpositie- en snelheidsregeling. De bovenste eindpositie wordt begrensd door een externe eindschakelaar (drukknop).

DCD-22-2-E
Dubbele asaandrijving met geïntegreerde besturing. De geïntegreerde elektronica regelt de bovenste / onderste eindpositie en de snelheid. De aandrijving wordt via een op/neer-drukknop op de voedingsspanning aangesloten.

De bovenste en onderste eindpositie zijn instelbaar; voor de bovenste eindpositie is een extra externe eindschakelaar beschikbaar.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Zonweringaandrijvingen

Zonweringaandrijvingen (D)

Jaloezie-aandrijvingen van Dunkermotoren onderscheiden zich door hun robuuste constructie en onderhoudsvrije werking. Varianten van de jaloezie-aandrijvingen zijn uitgerust met de gestandaardiseerde S...