Catalogus

Systea GmbH

Terug naar het overzicht

Muurbeugels van Systea GmbH

Product aanvraag  

Veiligheid en energie-efficiëntie - SYSTEA onderconstructiesystemen bieden meer dan alleen een veilige ondersteuning.

Door onze contacten met de industrie, herkennen onze systemen de eisen van architecten en ontwerpers, planners en gevelinstallateurs. Naast onze zeer competente technische prestaties onderscheiden onze systemen zich op deze manier door een efficiënte en economische montage en installatie.

De muurbeugels spelen een belangrijke rol in de specificatie van elke hangende geventileerde achtergevel. Onze talrijke profielsystemen kunnen worden gecombineerd met wandconsoles van aluminium, roestvrij staal of glasvezelversterkt polyamide tot een grote verscheidenheid aan oplossingen en voldoen zo aan alle eisen op het gebied van design, brandbeveiliging en energie-efficiëntie.

Aluminium L-vormige wandconsoles:
Niet-brandbare aluminium wandconsoles van de legering EN AW-6063 T66 hebben een gemiddelde thermische geleidbaarheid (klasse D tot H). Ze zijn verkrijgbaar in lengtes van 40 mm tot 320 mm en worden gebruikt voor bevestiging op beton/metselwerk of voor houten/metalen raamwerken

  • Aluminium U-vormige muurbeugels:
Deze niet-ontvlambare aluminium wandbeugels van legering EN AW-6063 T66 hebben een gemiddelde warmtegeleidingscoëfficiënt (klasse B tot F). Ze zijn verkrijgbaar in lengtes van 40 mm tot 180 mm en worden gebruikt voor bevestiging op beton/metselwerk of voor houten/metalen raamwerken.
  • Roestvrijstalen L-muurbeugels: Niet-brandbare roestvrijstalen muurbeugels van de legering EN 10088-2; 1.4162 hebben een laag warmtegeleidingsvermogen (klasse A+ tot B). Deze zijn verkrijgbaar in lengtes van 120 mm tot 400 mm en worden gebruikt voor bevestiging op beton/metselwerk of voor houten/metalen raamwerken. Ze zijn geschikt voor de Passivhaus-bouwwijze.
  • Roestvast stalen U-vormige muurbeugels: Deze niet-ontvlambare roestvast stalen muurbeugels van legering EN 10088-2; 1.4162 hebben een laag warmtegeleidingsvermogen (klasse A+ tot B). Ze zijn verkrijgbaar in lengtes van 60 mm tot 300 mm en worden gebruikt voor bevestiging op beton/metselwerk of houten/metalen raamwerken. Ze zijn geschikt voor de Passivhaus-bouwwijze.
  • TEKOFIX muurbeugel:De nauwelijks brandbare TEKOFIX-wandbeugel is gemaakt van de glasvezelversterkte kunststof PA66, die een zeer lage warmtegeleiding heeft (klasse A+ tot A). De muurbeugel is verkrijgbaar in lengtes van 100 mm tot 350 mm en wordt gebruikt voor bevestiging op betonnen/metselwerk of houten/metalen raamwerken. Deze zijn geschikt voor de Passivhaus-bouwwijze.
Verdere informatie

Product aanvraag