Catalogus

Systea GmbH

Terug naar het overzicht

Speciale Oplossingen van Systea GmbH

Product aanvraag  

Buitengewone gevelontwerpen stellen vaak enorme uitdagingen, niet alleen voor de onderconstructie maar ook voor de installatie.

Wanneer standaardsystemen niet volstaan, biedt SYSTEA op maat gemaakte speciale oplossingen om zelfs de meest spectaculaire gebouwschilden en gevels mogelijk te maken.

Het architectuurproject "The Wave" (Vejle, Denemarken) heeft een aantal prijzen gewonnen en is een schoolvoorbeeld van het bekende architectenbureau Henning Larsen. Hier stonden wij voor de taak om de met dakpannen beklede, vloeiende dak- en gevelconstructies veilig in elkaar over te laten vloeien en tegelijkertijd een ambitieuze visuele uitstraling te geven.

Een ander uitstekend voorbeeld van architectuur is "Le vaisseau de verre", dat de sterarchitect Frank Gehry voor de Fondation Louis Vuitton (Parijs, Frankrijk) ontwierp. De buitengewone kubusvorm van het gebouw, waarbij geen enkele wand hetzelfde is als de andere, stelt de hoogste eisen aan de onderbouw.

Door de nauwe samenwerking met alle bij dit project betrokken partijen kon SYSTEA ook al in een vroeg stadium van het ontwerp een bijdrage leveren aan ideeën die niet alleen maar ideeën blijven.

Product aanvraag