Catalogus

Manfred Huck GmbH

Terug naar het overzicht

Afdekzeilen van Manfred Huck GmbH

Product aanvraag  

Dekzeil van polyethyleen 200 g/m², met verstevigingsband en rubberkoord

Het dekzeil bestaat uit een lucht- en waterdoorlatend PE-tapeweefsel met een basisgewicht van 200 g/m². Aan de rand van het zeil is een ca. 40 mm breed verstevigingslint bevestigd om een grotere sterkte te garanderen.

Daarnaast worden zeilogen met een binnendiameter van Ø 16 mm gebruikt als bevestigingspunten. De standaardafstand tussen de zeilringen is 50 cm, maar kan individueel aan uw eisen worden aangepast. Het productassortiment omvat een Ø 6 mm rubberen spankoord, waarmee het zeil bijvoorbeeld kan worden vastgezet.

Onze HUCK-zeilen zijn UV-bestendig en zeer weerbestendig. Ze worden gekenmerkt door hun veelzijdige toepassingsgebieden. Gebruik onze afdekzeilen om ladingen vast te zetten, op de speelplaats, op de bouwplaats of in de particuliere sector.

Wij adviseren een overhang van het afdekzeil van ca. 25 cm voor installaties zoals afdekzeilen voor aanhangwagens, afdekzeilen voor zandbakken, enz. Om een foutieve productie uit te sluiten, vragen we u om de werkelijke buitenafmetingen van het zeil op te geven in plaats van het te bedekken oppervlak.

Dankzij eersteklas advies leveren we u het best mogelijke zeil voor elke toepassing.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Afdekzeilen

Afdekzeilen

Ladingzekeringszeil van polyethyleen 200 g/m², met verstevigingsband en rubberen koord

Het zeil bestaat uit een lucht- en waterdoorlatend PE-tapeweefsel met een schadu...