Catalogus

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Terug naar het overzicht

Kipper voertuigen van Dautel GmbH

Product aanvraag

- Stabiliteit - Beste in zijn klasse

De vloerconstructie - het hart van elke kipper. Doorlopend gelast en ca. 50% onderlegd met brede ribben. Kipperbodemplaat van 5 mm hoogvast slijtvast VS 450 staal. De DK 3 is ontworpen voor de hoge nominale belasting van 16000 kg en de DK 4 voor 24500 kg.

- Sterke hydrauliek aan boordDe hydrauliek aan boord, standaard in palletbreedte, onderscheidt zich door zijn optimale krachtoverbrenging. Daarvoor zorgen een sterke hydraulische cilinder op het schot en een tweede cilinder onder de kiepbak. Zelfinstellende sloten beveiligen de gesloten zijkant

- MembraanafvoerzijdeRobuuste stalen afvoerzijde in een voor slijtage geoptimaliseerd ontwerp voor zware bedrijfsomstandigheden. Het membraanontwerp zorgt voor elasticiteit die de schokbelastingen absorbeert die tijdens het laden optreden. Binnenpaneel van 4 mm hoogsterkte VS 450 slijtvast staal voor zij- en achterwanden.

- Hoog laadvermogenMet slechts ca. 2980 kg bij DK 3.49 en 3680 kg bij DK 4.56 leeggewicht bent u verzekerd van een hoog laadvermogen.

- HydraulicaAlle trappen van de cardanisch gemonteerde hydraulische cilinder zijn hardverchroomd en dus optimaal beschermd. De kantelhoek is ca. 50°. Kiepcilinder met hoge vermogensreserve (30

Product aanvraag