Catalogus

Antonio Carraro SpA

Antonio Carraro SpA

  • DIN EN ISO 9001

Antonio Carraro SpA

  • DIN EN ISO 9001

Terug naar het overzicht

Rupsvoertuigen (Mach 4R) van Antonio Carraro SpA

Product aanvraag  

GOEDKEURING VOOR WEGVERVOER - Met zijn vier rubberen rupsbanden is de Mach 4 R goedgekeurd voor wegtransport tot maximaal 40 km/u.

IMPOSSIBLE - Mach 4 R is ontworpen om te werken in extreem moeilijke omstandigheden waar andere tractoren niet kunnen werken: zeer steile hellingen, smalle ruimtes, moeilijk te rijden op de grond (modderig, ondergelopen, afbrokkelend, onverhard).

PIVOT HANDLEBAR - Het ACTIO™ zwenkframe biedt ultracompacte afmetingen en onovertroffen wendbaarheid.

REVERSE DRIVER's STAND - Het stuursysteem op een roterende toren stelt de bestuurder in staat om de rijrichting in enkele seconden om te keren om te werken met aan de voorzijde gemonteerde of gesleepte werktuigen.

EASILITY - Een perfecte gewichtsverdeling op het loopvlak van de rupsbanden betekent minder bodemverdichting dan een voetafdruk.

MILIEUVRIENDELIJKHEID - Nieuwe Kubota motortrap 3B met 98 pk. Grotere efficiëntie, lager brandstofverbruik, lagere emissies, betere milieubescherming. Eco-mode - Optionele uitrusting om het motortoerental te verlagen bij het bereiken van 40 km/u;

COMPACT - De 3B-motor is iets groter door de DPA-filters, maar heeft geen invloed op de afmetingen van de trekker, die een van de meest compacte is in zijn categorie.

BEQUEM - Zoals altijd garandeert Antonio Carraro het hoogste niveau van rijcomfort in de categorie. De Mach 4 R is uitgerust met een nieuwe ergonomische joystick met nog meer functies en een hogere capaciteit (tot 51 liter).

Wendbaar - Naast de compacte afmetingen wordt het dempingssysteem standaard geleverd. In combinatie met de rubberen rups die de helling al sterk absorbeert, biedt de Mach 4 R een onvergelijkbaar rijcomfort.

SAFER - De Mach 4 R met nog meer veiligheid kan worden uitgerust met de nieuwe AIR-drukcabine in categorie 4 met ROPS- en FOPS-goedkeuring.

Product aanvraag