Catalogus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Terug naar het overzicht

Meetmachines (ACCURA 2000) van Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Product aanvraag  

Afgestemd op uw behoeften en budget

Dankzij het platformconcept van de ACCURA 2000 kunt u de meetmachine configureren naar uw behoeften. Als uw eisen aan apparatuur, sensoren en software veranderen, verandert ACCURA 2000 mee. U profiteert van een aantrekkelijke prijs en lage levenscycluskosten. Tot de technische hoogtepunten van ACCURA 2000 behoren de innovatieve isolatietechnologie, nieuwe luchtlagers voor korte rijafstanden en een hogere werkstukdoorvoer. Het onderhoudsvriendelijke ontwerp zorgt voor maximale beschikbaarheid.

Temperatuuronafhankelijkheid dankzij F.I. technologie

Met temperatuurschommelingen moet rekening worden gehouden, vooral bij meettoepassingen in de buurt van de productie. De brug van de nieuwe ACCURA 2000 is uitgerust met een uniek, hoogwaardig isolatiesysteem, dat zorgt voor de vereiste precisie op de werkvloer.

Vrij selecteerbare meettemperatuur (20-26°C)

Meetmachines moeten onder constante temperaturen werken. Met de ACCURA 2000 kunt u de meettemperatuur vrij kiezen en de kosten voor airconditioning verlagen.

Maximale sensorflexibiliteit

Alle beschikbare sensoren van Carl Zeiss kunnen worden gebruikt op de ACCURA 2000. "Mass" multisensor technologie maakt het mogelijk om optische en contactsensoren tijdbesparend te wisselen.

Prestatiepakket met navigatortechnologie

Het prestatiepakket voor ACCURA 2000 bevat de optie VAST navigator voor nog nauwkeuriger scannen. Deze technologie bereikt altijd de maximale rij- en scansnelheid, waardoor uw kostbare meettijd tot een minimum wordt beperkt. De noodzakelijke veiligheidstechnologie met laserbewaking maakt ook deel uit van het pakket.

Product aanvraag