Catalogus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Terug naar het overzicht

Optische meetapparaten (O-SELECT) van Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Product aanvraag  

Betrouwbaar meten met één druk op de knop

Dankzij de volledig automatische instelling van zowel de verlichting als de scherpstelling worden meetfouten door invloed van de operator geëlimineerd. Met één druk op de knop evalueert ZEISS O-SELECT de kenmerken en documenteert de resultaten - indien nodig ook in een professioneel rapport.

De nieuwe, intelligente ZEISS O-SELECT digitale meetprojector

In productieomgevingen vervangen optische en contactcoördinatenmeetmachines steeds vaker handmatige apparatuur zoals goniometers, meters en profielprojectoren. De invloed van de operator bij deze handmatige instrumenten mag echter niet worden genegeerd. Met O-SELECT beperkt ZEISS deze invloed tot een minimum. Dankzij de hoge mate van automatisering en het gebruiksgemak kunnen complexe metingen snel, traceerbaar en reproduceerbaar worden uitgevoerd.

De snelste manier om uw resultaten te verkrijgen

De ZEISS O-SELECT software combineert ZEISS metrologiekennis met een innovatieve, eenvoudige bediening. Seriële metingen worden uitgevoerd met een druk op de knop - ongeacht de operator. Enkelvoudige metingen en meetplannen zijn geen probleem met de ZEISS O-SELECT software: omdat deze zo eenvoudig te begrijpen is, duidelijke operatorbegeleiding biedt en zijn of haar werklast vermindert.

Intelligent, compact en betrouwbaar

De hardware en software van ZEISS O-SELECT zijn optimaal op elkaar afgestemd om ervoor te zorgen dat 2D-geometrieën kunnen worden getest met een uitstekende snelheid en betrouwbaarheid. Dankzij de compactheid en robuustheid kan ZEISS O-SELECT op vrijwel elke locatie worden geïnstalleerd. U kunt uw testonderdelen precies daar meten waar het nodig is - bij inkomende inspecties of in de productie.

Product aanvraag