Catalogus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Terug naar het overzicht

Industriële computertomografen (METROTOM 800) van Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Product aanvraag  

Uw keuze voor compacte precisieonderdelen

METROTOM 800 is afgestemd op de eisen van de spuitgietindustrie. Hij voldoet aan alle eisen van middelgrote bedrijven in de kunststof, composiet en keramische onderdelenindustrie. Bovendien heeft hij een aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding

Bij de ontwikkeling van METROTOM 800 waren minimale onderhoudskosten voor het systeem en maximale beschikbaarheid doorslaggevend. Dit werd bereikt door het gebruik van onderhoudsvrije micro-focus röntgenbuizen. Extreem kleine brandpunten maken haarscherpe projectiebeelden op de detector mogelijk - de basis voor een hoge meetnauwkeurigheid. De METROTOM 800 detector levert bijna drie miljoen pixels voor een zeer hoge detailherkenning.

Traploos instelbaar slagmechanisme

Binnen het cilindervormige meetbereik kunnen onderdelen in elke positie in het bundelpad worden geplaatst via een traploos instelbaar verplaatsingsmechanisme. De detector wordt altijd optimaal verlicht met de deelprojectie. Samen met de verticale verstelling maakt deze functie het mogelijk om specifieke gebieden van de onderdelen te vergroten om details ten opzichte van het gehele onderdeel te meten.

Door het gebruik van polymeerbeton voor de behuizing kan het gebruik van lood grotendeels worden vermeden. Carl Zeiss laat hier zien, hoe het gebruik van moderne materialen maximale bescherming kan bieden aan werknemers, systeemoperators en het milieu - en tegelijkertijd perfecte meettechnologie, ergonomische uitmuntendheid en een overeenkomstig ontwerp implementeert.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Industriële computertomografen

Industriële computertomografen (METROTOM 1500)

De ideale machine voor een breed scala aan onderdelen

METROTOM 1500 - de ideale, op CT gebaseerde coördinaten meetmachine voor een grote verscheidenheid aan toepassingen me...