Catalogus

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Terug naar het overzicht

Toegang & Identificatie (SmartConnect easy.) van CARL FUHR GmbH & Co. KG

Product aanvraag  

Ideaal voor het slim openen van de deur: Comforttoegang SmartConnect easy.

SmartConnect easy
Via het intelligente toegangscontrolesysteem SmartConnect easy kunt u de deur openen met uw smartphone. Daarnaast kan ook internet of het beschikbare wifi-systeem worden gebruikt. Met een gebruiksvriendelijke app kunt u het systeem altijd en vanaf elke plek besturen. Met behulp van moderne, zeer veilige wifi-techniek kunnen niet alleen de FUHR-motorsloten worden bediend, maar ook garagepoorten, elektrische deuropeners, rolluiken, verlichting enzovoort. SmartConnect easy staat niet alleen voor maximaal bedieningscomfort, maar ook voor maximale veiligheid. Net als bij online bankieren wordt gebruik gemaakt van SSL-codering om de communicatie tussen de smartphone en SmartConnect te beveiligen.

De kabelloze montage is al net zo eenvoudig als de bediening. Een simpele contactdoos is genoeg om de wificommunicatiemodule aan te sluiten. Daardoor is SmartConnect easy ook ideaal voor montage achteraf.

Voor nog meer comfort en veiligheid kunt u de optioneel verkrijgbare comfortset installeren, die aanvullend een Smart-ontvanger bevat. Hiermee kan de deur worden bewaakt, waardoor informatie beschikbaar is over de sluitstatus van de deur.

Product aanvraag