Catalogus

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Terug naar het overzicht

Motorsloten (multitronic 881) van CARL FUHR GmbH & Co. KG

Product aanvraag  

Het volledig gemotoriseerde meerpuntsvergrendelingssysteem is een klasse apart.

Modern wonen is ook de uitdrukking van een levenshouding. Maximaal wooncomfort, maximale energiebesparing en uitgebreide veiligheid zijn daarom de kerneisen voor de woning van morgen. Deuren leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Met de volledig gemotoriseerde multitronic 881 biedt FUHR een van de modernste veiligheidssystemen in zijn klasse. Of het nu gaat om een eengezinswoning of een flatgebouw, een praktijk of een openbaar gebouw - de multitronic 881 is altijd de eerste keuze.

Comfort
Het openen en sluiten gebeurt elektronisch - als vanzelf. Zodra de deur wordt gesloten, vergrendelt het slot automatisch, snel, veilig en permanent. Ontgrendelen gebeurt naar wens via moderne toegangssystemen. Comfortabeler kan niet.

Veiligheid
Hoogwaardige materialen, uitgebreide tests en uiteindelijk de naam FUHR garanderen duurzame veiligheid door duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ook de geschiktheid van het systeem voor de hoogste veiligheidseisen en de mogelijke integratie in bewakingssystemen spelen een rol.

Energie
De permanente meerpuntsvergrendeling zorgt voor een permanente dichtheid. Warmte blijft in huis, geklimatiseerde lucht ontsnapt niet. Waardevolle energie gaat niet verloren. Dit zorgt voor een comfortabel woonklimaat en een goed gevoel over de energiekosten.

Toegankelijkheid
Volledig gemotoriseerde sluitoplossingen, zoals de multitronic 881, leveren een belangrijke bijdrage aan het comfortabel toegankelijk maken van gebouwen met tal van voordelen. Ook daar waar een barrièrevrije uitvoering geïndiceerd of gewenst is. Bijvoorbeeld door eenvoudige bediening met een druk op de knop, een lage krukhoogte van 850 mm of de aansluiting van een elektrische draaideuraandrijving.

Product aanvraag