Catalogus

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

De "Medical Device" Performance Growth Rate "Spring" ingeluid

Reageer op advertentie

De Chinese industrie voor medische hulpmiddelen is een belangrijk onderdeel van de Chinese medische industrie.

met de verbetering van de levensstandaard en het streven naar een gezond leven heeft de sector medische hulpmiddelen zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld. De vraag naar zeer nauwkeurige metalen onderdelen voor medische hulpmiddelen is ook toegenomen.

Wat de marktomvang betreft, is de omvang van de Chinese markt voor medische hulpmiddelen de laatste jaren aanzienlijk gegroeid. Volgens de onderzoeksgegevens van marktonderzoeksinstellingen is de omvang van de Chinese markt voor medische hulpmiddelen de afgelopen jaren met ongeveer 10% gegroeid, en zal deze de komende jaren naar verwachting een snelle groeitrend blijven vertonen.

1. De algemene situatie van de markt

De omvang van de wereldwijde markt voor medische hulpmiddelen blijft toenemen. Volgens de statistieken heeft de wereldwijde markt voor medische hulpmiddelen in 2020 meer dan 440 miljard dollar bereikt, en verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor medische hulpmiddelen in 2030 meer dan 800 miljard dollar zal bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 6,3% in de periode 2020-2030

De Chinese markt voor medische hulpmiddelen ontwikkelt zich snel, en het groeipercentage overtreft het wereldwijde gemiddelde groeipercentage. Van 2015 tot 2020 steeg de omvang van de binnenlandse markt van 312,6 miljard yuan tot 778,9 miljard yuan, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 20%. Geschat wordt dat de marktomvang in 2030 meer dan 2,2 biljoen yuan zal bedragen, en de samengestelde jaarlijkse groei in de periode 2020-2030 zal naar verwachting 11% bedragen, wat bijna het dubbele is van het wereldwijde marktniveau.

2、Devicesales and service segment

In de afgelopen jaren is de verkoop en service van medische apparatuur een belangrijke subindustrie geworden in de medische industrie. Naarmate het nationale beleid blijft toenemen, zal de markt meer en meer gestandaardiseerd worden en zullen toonaangevende bedrijven in de industrie een groter marktaandeel innemen. In de toekomst zullen de verkoop van hulpmiddelen en het dienstensegment zeer belangrijk zijn; als bedrijven in de toekomstige markt een groter marktaandeel willen bereiken, moeten zij de ontwikkelingsstrategie actief aanpassen en de opbouw van diensten versterken.

Aangezien de aandacht van de mensen voor gezondheid blijft toenemen, heeft de sector medische hulpmiddelen een zeer breed ontwikkelingsperspectief, en worden alle segmenten van de medische zorg geconfronteerd met enorme ontwikkelingsmogelijkheden. Om in de toekomstige markt de leiding te nemen, moeten de betrokken ondernemingen hard blijven werken aan technologisch onderzoek en ontwikkeling, marktuitbreiding, enz. In de toekomst, met de continue ontwikkeling en lancering van nieuwe producten zal blijven rijden de groei van de high-end markt voor medische hulpmiddelen.

Shenzhen Yujiaxin Tech Co, Ltd heeft gewerkt in het medische apparaat precisie onderdelen industrie voor meer dan 20 jaar, gespecialiseerd in metallurgische processen zoals metaal poeder spuitgieten, poeder metallurgie, CNC frezen en precisie gieten. Wij verlenen een verscheidenheid van hoge precisie, de aanpassingsdiensten van uitstekende kwaliteit van medische hulpmiddeldelen. Wij hebben meer dan 20 geavanceerde vormmachines van diverse types met tonnage van 6T tot 200T, en kunnen diverse producten met inbegrip van lagers, precisietandwielen en versnellingsbakken, roestvrij staalproducten, nokken, gidsstangen, structurele delen, enz. volgens de eisen van klanten produceren. Wij hopen aan de ontwikkeling van medische zaken bij te dragen.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Guangdong Province

Locatie
Shenzhen