Catalogus

sicht-pack Hagner GmbH

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001
  • FSSC 22000
  • SA 8000

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001

Over sicht-pack Hagner GmbH

De firma sicht-pack HAGNER behoort tot de belangrijkste Europese producenten van transparante folies op basis van polyester. Wij bieden de volgende soorten harde folies voor thermovorm- en verpakkingstoepassingen op rol en in vellen aan:

  • A-PET - Films
  • G/A/G - Films
  • G-PET - Films

Bovendien vervaardigen wij composietfilms die worden voorzien van verschillende afdichtings-, pel- en barrière-eigenschappen door ze te verfijnen met PE-folies.

Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt in vorm-, vul- en afdichtingsinstallaties, alsook in conventionele thermovorminstallaties voor de vervaardiging van blisterverpakkingen. Een ander toepassingsgebied is de vervaardiging van transparante verpakkingen zoals vouwdozen, ronde dozen, enz. Ze kunnen ETO- en gammasterilisatie ondergaan en worden gebruikt voor primaire en secundaire verpakkingen.

Een groot voordeel van PET is zijn milieuvriendelijkheid. PET is recycleerbaar en laat bij verbranding geen schadelijke resten achter.

Onze gebouwen, administratie en installatietechniek zijn state-of-the-art, wat geen vergelijking met de industrie die wereldwijd harde PET-folies produceert, uit de weg hoeft te gaan. De onderneming wordt geleid door een uitstekend team dat bestaat uit leden van alle vakgebieden zoals productie, planning, administratie, kwaliteit, energie, hygiëne, arbeidsbescherming, opleiding, enz. - talrijk bekroond met certificeringen (ISO 9001, FSSC 22000 [gebaseerd op ISO 22000], BRC klasse A, SA 8000, BS OHSAS 18001, ISO 50001, ISO 14001, IFS Logistics, MS SAM, AEO), die dankzij hun integratie een permanente auditmodus garanderen. Good Manufacturing Practice ( GMP) is een voorwaarde voor de certificeringen volgens FSSC 22000 en BRC/IoP en vormt de basis van onze productie.

Een ander essentieel onderdeel van ons bedrijfsbeleid is het garanderen van een constante productveiligheid aan onze klanten door het aanbieden van een permanente traceerbaarheid. Op basis van SAP voeren wij de uitwisseling van informatie met onze klanten uit in onze eigen IT-afdeling, vanaf de VMI (Vendor Managed Inventory) tot de facturering door middel van EDI (Electronic Data Interchange).

Beschermfolies

PET-folies, gelamineerd of in speciale breedtes, worden afgewerkt in snijcentra volgens de specificaties van de klant.

De afzonderlijke stappen in het convertingproces zijn in hoge mat...

Monofolie

Compatibiliteit voor het milieu, bescherming voor uw product.
PET is een kunststof waarvoor weinig energie nodig is om te produceren en die 100% recycleerbaar is.
sicht-pack HAGNER pr...

Transparante verpakkingen

Wij produceren een breed scala van specificaties voor veelzijdige thermovorm- en verpakkingstoepassingen op vijf PET-extrusielijnen met een totale jaarlijkse capaciteit van meer dan 100.000 ton, ve...

Beschermende verpakkingen

Onze PET-folies worden geproduceerd onder hygiënisch perfecte omstandigheden, op ultramoderne apparatuur.

Blisterverpakkingen

Als primair en secundair verpakkingsmateriaal voor het thermovormen van trays, sorteerinzetten, pregen,
Blistertoepassingen: voor het verzegelen van blisterkaarten, flapblisters, telescoopverp...

Polyethyleentereftalaatfolies (PET)

HAGNER PET Future Films Polylux® genieten een groot vertrouwen omwille van hun uitstekende eigenschappen in alle verpakkingsmarkten waar milieuveiligheid, transparantie, stabiliteit, goede barr...

Farmaceutische verpakkingen

HAGNER Future Films Polylux® Med & Pharma

Toepassingen
Als primair en secundair verpakkingsmateriaal voor diepgetrokken trays, sorteerinlays,...

Levensmiddelenverpakkingen

HAGNER Toekomstige Films Polylux® Food

Toepassingen
Diepgetrokken trays, sorteerinlays, embossments, blistertoepassingen: voor tegenafdichting op...

Folieverpakkingen

Het is niet de verpakking, maar uw product dat naar voren wordt gebracht en op de beste manier wordt gepresenteerd en beschermd.

Kunststof folies

Als geen ander onder de polymeren is PET een wereldwijd gebruikt plastic materiaal met een hoog ontwikkelingspotentieel tot BioPet op basis van hernieuwbare grondstoffen.

Gelamineerde folie

Bij het lamineren wordt het PET-basismateriaal met verschillende folies (PE, PA en O-PET) verbonden door middel van een 2-componenten oplosmiddelvrije kleefstof.

Het lamineren wordt uitg...

Als verantwoordelijke fabrikant van PET-folies en PET-laminaten zijn wij een belangrijke schakel...