Catalogus

Georg Baier GmbH

Over Georg Baier GmbH

Georg Baier GmbH is een fabrikant van Jams & Marmelades, Gemengde Champignons, Veenbessen, Bouillons en Champignons, opgericht in 1949.

Al meer dan 50 jaar staat onze naam - wereldwijd - voor topkwaliteit uit Beieren!

Alles uit één hand: verse, geconserveerde, diepgevroren paddenstoelen en bessen.

Cantharellen

Alleen bijzonder mooie, heldere champignons, die direct na levering schoongemaakt en gesorteerd worden - ook "selected small" en "medium".

Eekhoorntjesbrood

De "KONING" van de wilde bospaddestoelen is ook de "KONING" van smaak en aroma! Deze extra-keus, gesneden paddenstoelen worden met respect en zorg behandeld. Verkrijgbaar in hele kleine knopjes of...

Bay boletes

Koppen, Bevroren goederen, 5 x 1kg

Dozen per laag: 12 dozen
kg per laag: 60 kg

Gemengde paddestoelen

Hartige champignons uit de Beierse en Europese bosgebieden. Net na de oogst zorgvuldig verwerkt voor een optimale smaak. Een geliefde en voordelig geprijsde paddenstoelenmix!

Gemengde Edelpaddenstoelen

Een mengsel van gesneden koningsbollen (Cèpes), middelgrote cantharellen en extra kleine morilles (latijnse naam: morchella conica). Hun speciale smaak en uitstekende aroma zijn inspirerend!

Stobbezwammetjes

Van de fijnste kruidige paddenstoelen, met de hand geplukt, unieke smaakbeleving, natuurlijk genieten van kwaliteit uit Beieren, natuurlijk veganistisch

Ingeblikte champignons

De naam Baier is synoniem met kwaliteit en smaak. Nu kunt u precies zien waarom met onze glazen potten met champignons en bessen!
Ons assortiment voor speciaalzaken omvat:

  • Gemen...

Rijststrochampignons

Rijststrochampignons
kleine smakelijke paddenstoelen uit het Verre Oosten - een uitstekende specialiteit voor fijnproevers en liefhebbers van paddenstoelen.
Het meest geschikt voor pittig...


  • Milieuvriendelijk en grondstofbesparend voor de wereld van morgen
  • Eigen...