Catalogus

Kemper GmbH

Kemper GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • CrefoZert-Zertifikats
  • AEO – C

Kemper GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • CrefoZert-Zertifikats
  • AEO – C

Over Kemper GmbH

KEMPER is in 1977 in Vreden, Duitsland gegründet en is pionier en Technologieführer in het bereik van Schweißrauchabsaugung. Dat betekent meer dan 40 jaar ervaring in de productie van deze producten, grondige kennis van de procedures in metaalverwerkende bedrijven en een hoge mate van duurzaamheid.

is KEMPER een succesvolle familiebedrijf. Zowel het succes als de internationale organisatie zijn tot vandaag de dag nog niet veranderd, de samenwerking bij KEMPER is persoonlijk en familiair. De tevredenheid van de klanten en medewerkers is altijd gewaarborgd. Dit garandeert een uitgebreide ervaring in combinatie met de wens om een goede en duurzame samenwerking.

KEMPER ruht sich nicht aus. De innovaties bij filtergeräten en absorptielagen oriënteren zich op de behoeften van de klanten en zorgen ervoor dat de wettelijke voorschriften worden nageleefd. Dit resulteert in een absolute rechtssicherheit bij arbeidsbescherming en milieuzorg voor de klant.
Was uns bewegt

Die Triebfeder bei KEMPER is de gelebte Pioniergeist, met wie de Unternehmen naar lösungs- en anwenderorientierten Innovationen sucht, um Arbeitnehmer zu schützen und ihre Arbeit zu erleichtern. Met een grotere markt- en klantgerichtheid van de procesbenadering tot en met de eindgebruiker pakt KEMPER de problemen aan, zodat deze rationeel kunnen worden opgelost. Daarmee staat de familieonderneming voor continuïteit en duurzaamheid.

Van Startup 1977 in de eigen garage naar een weltweit agierenden Unternehmen. Dit gebeurt niet alleen in de VS, maar ook in Vreden. Bedrijfsleider Gerd Kemper ontwikkelde in 1977 in zijn eigen garage een filterapparaat, dat direct bij de ingang werd geplaatst en geabsorbeerd: de sogenannte Punktabsaugung. Dit was het startschot voor de succesvolle ontwikkeling van zijn familiebedrijf.

. De beschrijving geeft aan dat..: Anspruch von KEMPER ist es nicht, an Bestehendem um jeden Preis festzuhalten. Als het beter gaat, wordt het ook beter. De wil om nieuwe produkten te ontwikkelen, die meer zekerheid, meer bedrijvigheid of meer duurzaamheid bieden, is nog steeds de kern van de bedrijfsfilosofie.

Das Streben nach Verbesserung verschafft nach mehr als 40 Jahren ein enormen Zuwachs an Know-how. Het is altijd mogelijk om nieuwe ontwikkelingen te realiseren - dit model is KEMPER stabiel. Het is zeer belangrijk voor het succes en de erkenning door langdurige partners.