Catalogus

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Over Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Aanhangwagens voor professioneel gebruik

  • Aanhangwagens voor personenauto's
  • AANHANGWAGENS MET LUCHTREMMEN
  • VRACHTWAGENAANHANGWAGENS
  • SPECIALE VOERTUIGEN

Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH produceert meer dan 570 modellen in het bereik van 0,6 tot 7,0 t totaalgewicht in meer dan 25 series.

Naast auto-, stationwagen-, bouwmachine-, langmateriaal-, kabel- en containertransporters, driewegkippers, platform- en boxaanhangers omvat het aanhangwagenprogramma ook mobiele vangrailborden en waarschuwingsborden alsmede aanhangwagens voor routeonderhoud voor wegen en autosnelwegen.

Aanhangwagens die in Trebbin worden gebouwd, zijn ontworpen voor commercieel gebruik. Ze moeten het ruwe dagelijkse leven met hoge spanningen aankunnen. De frames van de aanhangwagens zijn daarom volledig gelast en volbad gegalvaniseerd. Onze klanten uit handel, nijverheid en nijverheid weten dit te waarderen.

Wij stellen bijzonder hoge eisen aan onze binnen- en buitenlandse leveranciers. Zo gebruiken wij in de regel alleen merkassen met een uitstekend veergedrag, hoge kilometrage en onderhoudsvrije wiellagers en vering.

Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH werd in het voorjaar van 1997 opgericht en wordt geleid door de drie beherende vennoten. De fabriek zelf kan voortbouwen op een jarenlange traditie van Trebbiner aanhangwagens. Haar efficiëntie en kracht zijn gebaseerd op creativiteit in combinatie met geavanceerde technologie.

De onderneming beschikt inmiddels over een netwerk van meer dan 150 dealers in Duitsland. Dit dealernetwerk is de basis voor een snelle en ongecompliceerde service en onderdelenverdeling.

De tevredenheid van onze klanten heeft de hoogste prioriteit in ons ondernemingsbeleid. Daarom stellen wij onszelf hoge internationale kwaliteitsnormen. Na een zeer grondige voorbereiding en grote inspanningen behaalde Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH in november 2000 de certificering volgens DIN EN ISO 9001.
Sindsdien passen wij het kwaliteitsmanagement met succes toe in onze onderneming.

Voertuigopbouw

Laadklep

Aluminium platform
- Breedte van platform aangepast aan trailerbreedte
- Platformhoogte 1200, 1300 of 1450 mm
- Sensorbediening met voetbediening
- Automatische...

Huifopbouwen

  • Hoog dekzeil met boogframe; we bieden meerdere, verschillende dekzeilhoogtes voor de afzonderlijke aanhangertypes;
  • het Trebbiner Spriegelgestell biedt u door zijn speciale ontwerp...

Opritten

  • BT oprijplaten gemaakt van veiligheidsroosters - hoge slipweerstand op 45 mm brede olijven,
  • hoog draagvermogen; op as gemonteerd om te schuiven, in transportstand vastgezet met exe...

Laadperronnen

Wij bieden de achterwand aan als oprijplaat in verschillende lengtes en met verschillende draagvermogens (300kg, 500kg, 1000kg).

Mobiele afsluitingen

Mobiele vangrailborden voor wegen met of zonder tegenliggers

  • Wij bieden een ruim assortiment slagboomborden, ongeremd (maar met parkeerrem), met oploopremmen of met pneumatische remmen<...

Mobiel waarschuwingsbord voor zonne-energie

Mobiele waarschuwingsborden (VWT) worden gebruikt in overeenstemming met RSA op werklocaties van kortere duur. De actieve weergave van de verkeersborden (VWT-LED), ondersteund door twee waarschuwin...

Beveiliging voor bouwwerven

  • Wij bieden een zeer ruim assortiment mobiele LED-voorwaarschuwingsborden, mobiele afzetpalen maat 1 en 2, alsmede afzetpalen met botsabsorbers voor montage op vrachtwagens voor het beveilige...

Ladingzekeringssystemen

Het vastzetten van de lading gaat snel en eenvoudig dankzij de in het brugrandprofiel geïntegreerde sjorrail.
Zijdelingse spanlatten en geïntegreerde lamelzakken voor ladingzekering

Mobiele wandrekken

  • De hoogste mobiele klimmuur in Europa - gemaakt in ons bedrijf - heeft een hoogte van 8,5 m