Gmöhling Transportgeräte GmbH

Producten en diensten van Gmöhling Transportgeräte GmbH (60)

  • G®-TRANS D 3008 van aluminium
  • G®-TRANS D 3508 van aluminium
  • G®-TRANS D 3708 van aluminium
  • G®-TRANS D 3808 van aluminium
  • G®-VOTE A...
Een maximale transportcapaciteit met een minimaal gewicht - dat onderscheidt onze duurzame en langlevende transportmiddelen - Made in Germany. Verschillende maten en versies voor elke toepassing uit l...
  • G®-ERGO vario / classic D 1408 van geanodiseerd aluminium
  • G®-ERGO vario D 5408 van aluminium

De transportwagen met een veerbodem - voor eenvoudige handling zo...

Kastwagens G®-CUP E 272 van geanodiseerd aluminium
De Gmöhling kastwagen is een multitalent wat betreft de toepassingsmogelijkheden. Al jarenlang betrouwbaar als transport- en maga...

De open kastwagen is een betrouwbare transport- en magazijnwagen voor alle toepassingen. De kastwagen is ideaal in omgevingen met weinig ruimte. De open kastwagen past in elke nis en staat borg voo...

Onze modulaire kastwagen is speciaal ontworpen voor modulaire ISO manden. U kunt de indeling en uitrusting van de deze kastwagens vrij kiezen en aanpassen aan uw individuele eisen.

Door...

Bij orderpicking in de e-commerce, in de industrie, werkplaats of in de gezondheidszorg, de Gmöhling rekwagens zorgen altijd voor efficiënt werken. Deze wagens staan borg voor betrouwbaar...

Verpakking gevaarlijke goederen G®-safe BOX A 1589 van aluminium (ADR)
Voor verpakking, opslag en transport van gevaarlijke materialen moeten bepaalde veiligheidsvoorschriften i...

Nieuws

Geen nieuws beschikbaar. Neem contact op met het bedrijf.
Adres
Stadelner Hauptstrasse 34
90765
Fürth
Bayern
Duitsland
Soort bedrijf
Fabrikant
Exportgebieden
Wereldwijd
Certificaten
ISO 3834-2:2006-03
ISO 9001:2015
Oprichting
1941
Management
Frank Reiser
Medewerkers
100
Social Media

Over Gmöhling Transportgeräte GmbH

GMÖHLING - De Onderneming

Alleen het metaal is cool: Gmöhling - dat is ruim 70 jaar ervaring, meer dan 80 ervaren medewerkers en ruim 1000 bijzondere ideeën voor de verwerking van aluminium.

Innovatie is bij ons traditie. De wil om jezelf permanent verder te ontwikkelen zit diep verankerd in de kern van onze onderneming. Onze eigenaar, de heer Gmöhling, geeft hierbij het voorbeeld en dit wordt vol trots door onze medewerkers overgenomen. Vrij naar een uitspraak van Gustav Heinemann: "Wie niets wil veranderen, zal ook dat verliezen wat hij wil bewaren."

Op deze manier slagen wij er steeds weer in om in onze branche nieuwe maatstaven te zetten. Onze transport- en afvoerwagens, transport- en kastwagens en onze pallets zijn voor veel klanten onmisbaar geworden.

Met de duidelijke visie op onze 8000 m2 grote locatie Fürth/Duitsland schrijft de firma Gmöhling geschiedenis. De visie van de onderneming, kwaliteitsbewustzijn, toekomstgericht handelen, duurzame productieprocessen en duurzame, robuuste producten hebben de firma Gmöhling gemaakt tot wat het vandaag de dag is: één van de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van aluminium transportoplossingen.

Vanzelfsprekend is Gmöhling volgens DIN EN ISO 9001:2015 gecertificeerd.

De firma Gmöhling wordt door haar veeleisende klanten wereldwijd al tientallen jaren beschouwd als vakkundige, innovatieve, flexibele en bijzonder betrouwbare partner.

Wanneer mag Gmöhling u overtuigen?