Catalogus

ALFRED SCHÜTZE Apparatebau GmbH

ALFRED SCHÜTZE Apparatebau GmbH

ALFRED SCHÜTZE Apparatebau GmbH

Over ALFRED SCHÜTZE Apparatebau GmbH

Competentie door ervaring

Injectietechniek betekent voor ons precisie. Het zijn vaak de kleine onderdelen die het voordeel van technische apparatuur bepalen. Zo ook bij het spuitdopsysteem, het hart van alle SCHÜTZE spuitapparatuur.

Om aan de huidige en toekomstige eisen van de markt te voldoen, hebben wij de lat voor precisie altijd zeer hoog gelegd. Voortdurende investeringen in de modernste productiemethoden garanderen een optimale kwaliteit bij de productie van sproeiers, naalden, luchtkappen en de overige componenten van SCHÜTZE spuitpistolen.

Wij passen onze ontwikkelingen voortdurend aan de behoeften van de markt aan. In nauwe samenwerking met de gebruikers ontwikkelen wij de optimale oplossing voor de toepassing van de meest uiteenlopende media.

Door de hoge precisie van onze productie en de flexibiliteit van onze ontwikkeling kunnen de spuitpatronen zo worden gevarieerd dat de individuele eisen aan het spuitresultaat worden bereikt.

Onze klanten profiteren al vele tientallen jaren van onze knowhow. Tegen deze achtergrond zijn in binnen- en buitenland samenwerkingsverbanden ontstaan die de levering van SCHÜTZE spuitapparatuur en originele reserveonderdelen wereldwijd garanderen. Vandaag de dag staat SCHÜTZE wereldwijd bekend voor precisie en op maat gesneden oplossingen in de spuittechniek.

Reeds in 1927 door Alfred Schütze in Jena opgericht, verhuisde de onderneming in 1959 haar hoofdkantoor naar Bremen. Vanaf het begin lag de nadruk op goede en langdurige zakenrelaties.

In de oprichtingsjaren werden handspuitpistolen en uitblaaspistolen vervaardigd. Naast deze techniek, die voortdurend tot in detail werd verbeterd, leidden de steeds toenemende eisen en onze eigen verdere ontwikkelingen tot de automatische spuitpistolen van vandaag.

Veel van de door ons geproduceerde apparaten zijn individuele oplossingen voor speciale toepassingseisen.

Of het nu gaat om het spuiten of extruderen van kleefstoffen, lossingsmiddelen, oliën, lakken, verven, bakvetten, enz. ..., iedereen vindt in het brede SCHÜTZE-productassortiment de optimale spuittechniek voor zijn toepassing.

Ons motto "van de specialist voor de specialist" wordt zo dagelijkse praktijk. Praat met ons over uw individuele wensen.

Precisie is ons programma

Luchtvrije kleurpistolen

Luchtvrije kleurpistolen

Verfspuitpistolen (W1)

Het universeel-spuitpistool W1 is een betrouwbaar, handzaam spuitpistool voor gebruik in industrie en handel. Alle voordelen van een moderne constructie zijn als volgt opgenomen:

  • goede...

Verfspuiten

Spray Gun Accessories

Spray Gun Accessories