Catalogus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Over Heimerle + Meule GmbH

Als Duitslands oudste goud- en zilverraffinaderij staat Heimerle + Meule voor duurzame waarden.

opgericht in Pforzheim in 1845, hebben wij ons ontwikkeld tot een van de toonaangevende full-service aanbieders in de edelmetaalverwerkende marktsector.

De in 2013 gereorganiseerde Heimerle + Meule-groep is nu een van de grootste edelmetaalverwerkers van Europa met meer dan 1.000 medewerkers op locaties in zeven landen.

De klant heeft bij Heimerle + Meule altijd centraal gestaan. Betrouwbaar, betrouwbaar en competent: deze eigenschappen onderscheiden ons als een eerlijke partner. Verankerd in traditie en geëngageerd naar het nieuwe met innovatieve ideeën - zo creëren wij de basis voor overtuigende oplossingen.

Met veel ruimte voor economisch initiatief is de Heimerle + Meule Groep geïntegreerd in de Possehl-groep uit Lübeck. De product- en dienstenportfolio reikt van edelmetaalrecycling en -handel, halffabrikaten van edelmetaal voor sieraden en techniek, galvano-chemie en -apparatuur en oppervlaktecoating tot investerings- en tandheelkundige producten.

Oppervlaktecoatings

Expertise voor een schitterend resultaat - oppervlaktebekleding

Gebaseerd op een uitgebreide expertise in galvaniseren en PVD coaten, biedt Heimerle + Meule u de juiste oplossing voor elke...

PVD-coating

Zacht, duurzaam, veelzijdig - PVD-coating

De steeds toenemende vraag naar hoogtechnologische producten die op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden vervaardigd, was voor Heimerle...

Materiaaltesten

Analyse en materiaalonderzoek

Vooral bij hoogwaardige materialen gaat het niet alleen om de grootst mogelijke zuiverheid, maar ook om betrouwbaarheid, duurzaamheid en veerkracht. Het is goe...

Goudscheidingsinstellingen

Wij scheiden uw edelmetaalhoudende materialen zoals:

- Gouden en zilveren sieraden
- Munten
- Edelmetaalstaven
- Tandgoudlegeringen
- Dross
- Platina- en palladiumr...

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op de INVEST

in Stuttgart

op 26 - 27 april 20...

Heimerle + Meule verkoopt al meer dan vier jaar met veel succes Eldy Plus® materialen op de markt. Tot nu toe konden deze alleen als freesmateriaal aan tevreden klanten worden aangeboden. Maar daar komt nu verandering in met de nieuwe FilaPrintM printer!

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op Blechexpo 2023.

Op 07 - 10 november 2023,...