Catalogus

Camille Bauer Metrawatt AG

Camille Bauer Metrawatt AG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Camille Bauer Metrawatt AG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Over Camille Bauer Metrawatt AG

Voor ons werken alléén de beste mensen. Namelijk onze klanten en de markt met al haar wisselende eisen en wensen. Dit heeft tot gevolg dat wij permanent leergierig zijn en waarbij deze wensen en eisen consequent in onze producten omgezet worden, ook bij klantspecifieke oplossingen. Nieuwe producten brengen wij zoals aangekondigd op de markt. Bevestigde levertijden worden strikt aangehouden. En: Met alleen de verkoop eindigt onze verplichting tegenover u niet. Systematisch en innovatief denken bepaald wie wij zijn. Alle productgroepen zijn eenduidig en geïntegreerd ontwikkeld waarbij aan het samenspel van hard- en software grote aandacht wordt besteed.

Meetomvormers (SINEAX VQ604s)

Er is geen beschrijving in het Nederlands voor dit product. Lees de beschrijving in het Engels of neem contact op met het bedrijf.

Meetomvormers (SINEAX P530 / Q531)

Meetomvormer voor voor werkelijk vermogen in enkelfasige- of draaistroomnetten, met gelijke of ongelijke belasting. Als uitgangssignaal heeft u de keuze uit DC-spanning of stroom die zich lineair met...

Meetomvormers (SINEAX G536)

Meetomvormer voor het meten van de fasehoek of cos phi in een enkelfasig of een gelijk belast 3-leider net.

  • Meetingang voor sinusvormige, blokvormige of vervormde ingangsgrootheden met...

Meetomvormers (SINEAX G537)

Meetomvormer voor het omvormen van fasehoek verschil van twee te synchroniseren netten in een dc-stroom of spanningssignaal, die zich hiermee proportioneel verhoud.

  • Meetingang voor sinu...

Meetomvormers (SINEAX F534)

Meetomvormer voor het omvormen van de frequentie in een dc-stroom of spanningssignaal die zich proportioneel met de meetwaarde verhoudt.

  • Meetingang voor sinusvormige, blokvormige of ve...

Meetomvormers (SINEAX DM5S)

SINEAX DM5S en SINEAX DM5F zijn vrij programmeerbare universele meetomvormers voor sterkstroomnetten: Klassieke meetwaarde omvormers met een hoge nauwkeurigheid, geschikt voor o.a. bewakingsdoeleinden...

Meetomvormers (SINEAX DME442)

Programmeerbare multi-meetwaarde omvormer voor gelijktijdige meting van meerdere grootheden in een sterkstroomnet. 4 analoge- en 2 digitale uitgangen, 2 energietellers, RS232.

  • 4 analoge...

Meetomvormers (HW730-Modbus/TCP with PoE)

Meetomvormers (HW730-Modbus/TCP with PoE)

Er is geen beschrijving in het Nederlands voor dit product. Lees de beschrijving in het Engels of neem contact op met het bedrijf.

Temperatuur-meetomvormers (SINEAX V608)

De SINEAX V608 vormt de meetgrootheid ( signaal van een thermokoppel of weerstandsvoeler) om in een analoog signaal.

  • Opnemer type en meetbereik met PC programmeerbaar. Daardoor eenvoudi...

Scheidingsversterkers (SINEAX TV829)

De SINEAX TV829 is een meetomvormer voor spanningen tot 3,6 kV DC. Dit type is speciaal ontwikkeld voor de voedingen van gelijkstroom treinen/trams/metro's, maar laat zich ook toepassen voor bewaking...

Scheidingsversterkers (SINEAX TV809)

Scheidingsversterker voor galvanisch scheiden van DC signalen. Werkt met uni-polaire, bi-polaire en live-zero signalen. Zwaardere belasting van de meting en signaalomvorming mogelijk. Optioneel met gr...

Scheidingsversterkers (SINEAX TVD820)

DC-signaalverdubbelaar (stroom/spanning)

  • Meetingang: stroom en spanning
  • Meetuitgangen: keuzemogelijkheid stroom of spanning
  • Nauwkeurigheidsklasse: 0,2%
  • Gal...