Bühler Motor GmbH

Producten en diensten van Bühler Motor GmbH (12)

- Bühler DC aandrijftechnologie:
- Aandrijfoplossingen voor diverse sectoren
- medische technologie
- vending machines
- verpakkingsindustrie / office
- gebouwen automatiserin...
Bühler DC motoren vindt men in een veelvoud aan applicaties zoals motoren voor ramen, meubels, deuren, hangpanelen en nog veel meer.
Bühler DC gear motoren van 1 Ncm - 10Nm. Deze motor met spur gear is een voorbeeld van ons uitgebreide Stock Service Program. Modificaties zijn op verzoek leverbaar
Planetaire reductoren
Bühler DC motors van 1 W - 250 W. Deze motor is een greep uit ons uitgebreide Stock Service Program. Modificaties zijn op verzoek leverbaar.
Deze Stock Service BLDC waterpomp is ook in kleine hoeveelheden leverbaar. U kunt diverse 3D modellen (IGES/Step) van diverse waterpompen downloaden via de zoekfunctie op onze website.
Bühler DC gear motors van 1 Ncm - 10Nm. Deze motor met planetaire reductie is een voorbeeld van ons uitgebreide Stock Service Program. Modificaties zijn op verzoek leverbaar.
Bühler DC motors van 1 W - 250 W. Deze motor is een voorbeeld uit ons uitgebreide Stock Service Program. Modificaties zijn op verzoek leverbaar.
Bühler DC motors van 1 W - 250 W. Deze motor is een greep uit ons brede assortiment Stock Service Program. Modificaties zijn op verzoek leverbaar.
- Bühler Motor Automotive Solutions
- Mechatronische aandrijvingen:
- voor een efficiëntere drivetrains:
- voor CO2 reductie
- voor een verbeterde veiligheid
- voor rijcomfort...
Bühler Motor EC Motoren Compact. Dynamisch en krachtig standaard programma en klantspecifieke aandrijvingen.
Permanente magneetmotoren

Nieuws

Geen nieuws beschikbaar. Neem contact op met het bedrijf.
Adres
Anne-Frank-Strasse 33-35
90459
Nürnberg
Duitsland
Soort bedrijf
Fabrikant
Exportgebieden
Wereldwijd
Certificaten
ISO 9001
ISO 9100
IATF 16949
Oprichting
1925
Management
Peter Muhr
Mark Furtwängler
Medewerkers
1850
Social Media

Over Bühler Motor GmbH

Bühler Motor levert betrouwbare, veeleisende, klantspecifieke en duurzame aandrijfoplossingen als DC/BLDC motoren, gear motoren en pompen. Meer dan 1850 werknemers zorgen voor de succesvolle industrialisatie en productie van mechatronische aandrijfoplossingen voor mid- to high-volume applicaties.
Met elf lokaties op drie continenten en een bijzonder hoogwaardig, technologisch, ontwikkelniveau is Buehler Motor in staat gemakkelijk te voldoen aan eisen als snelle doorlooptijden, hoogwaardige kwaliteit en punctuele levertijden van de gevraagde hoeveelheden.