Catalogus

ALFATEC GmbH Fördersysteme

ALFATEC GmbH Fördersysteme

  • DIN ISO 9001

ALFATEC GmbH Fördersysteme

  • DIN ISO 9001

Over ALFATEC GmbH Fördersysteme

"Als mensen en ondernemers staan voor idealen en waarden, maken ze zichzelf onderscheidend."

In de afgelopen 25 jaar hebben wij meer dan 10.000 transportoplossingen ontwikkeld - elke oplossing is individueel afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Al 25 jaar hebben wij een unieke knowhow opgebouwd en vandaag de dag zijn wij de specialist in transporttechniek als het gaat om zware lasten. Van projectplanning en installatie tot en met de inbedrijfstelling en het onderhoud - ALFATEC biedt een allround servicepakket met gegarandeerd succes. De technische basis voor elke oplossing is ons geleidesysteem voor zware lasten met Tijgerwals, IXItra-Strong wals, ALFA-Speed wals en voor het verplaatsen van de zwaarste lasten, onze Mammut wals.

Inmiddels verlaten 47.500 geleidesystemen onze productie in Filderstadt per jaar - en de trend is stijgend. Onze transportoplossingen, verspreid over alle branches, hebben het merk ALFATEC tot een begrip in de transporttechniek gemaakt. Eén uitgangspunt heeft ons altijd begeleid - het creëren van slimme oplossingen met een hoog klantenvoordeel. Dit is alleen mogelijk met mensen die er gepassioneerd over zijn. Wij geven onze medewerkers hiervoor de nodige vrijheid. We werken nauw samen met onze klanten op een teamgeoriënteerde manier en in elke projectfase. We houden korte afstanden en nemen snelle beslissingen. Het resultaat is slanke processen met een maximum aan efficiëntie en rentabiliteit.

Geleidingsrollen (TR---.0200)

De Tiger Roller TR---.0200 heeft zich met zijn vaste constructie bewezen als standaard wals. Deze uitvoering met radiale en axiale geleiding is vast gecombineerd.

Afhankelijk van

de belasting...

Geleidingsrollen

De ALFATEC Tiger Roller met vaste axiale roller in diameter 52,5 mm, heeft zich bewezen als onze standaard wals. Door de gecombineerde constructie met zowel een radiale als een axiale geleiding heeft...

Transportrollen

De ALFATEC mammoetwals met een diameter van 165,00 mm heeft een verstelbare axiale wals. Een excentriek wordt gebruikt om de axiale speling in te stellen. De mammoetwals is geschikt voor uitzonderl...