Catalogus

Bäramed Instrumente GmbH

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Over Bäramed Instrumente GmbH

Beste klantenservice

Jarenlange speciale ervaring en kennis en een vakkundige opleiding zijn de kwaliteiten waarmee de medewerkers van Bäramed Instrumente zich onderscheiden van anderen. Een goed gesorteerde voorraad en een dagelijkse verzending van goederen staan garant voor een stipte levering aan onze klanten.

Individueel overleg

Communicatie staat bij Bäramed Instrumente op nummer 1. Wij willen weten wat er speelt, kunnen met onze vakkennis helpen bij het oplossen van problemen en maken ons tot uw competente partner in de medische technologie.

DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente zet zich in voor het fundamentele principe van kwaliteit. Elk artikel dat Bäramed Instrumente verlaat, wordt getest op optimale werking en vakkundig vakmanschap. Dankzij de kwaliteitsborging volgens DIN ISO 13485 waarborgen en handhaven wij de kwaliteitsnorm van Bäramed Instrumente.

Privat-label Producten

Bäramed Instrumente is altijd bereid te luisteren naar klanten die de voorkeur geven aan instrumenten met hun eigen label. Snel en flexibel kunnen we ons aanpassen aan het nummeringssysteem van de klant, waardoor we voldoen aan individuele wensen.